Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondulok ettől. Nem birom ki, hogy ne legyen párom. Mit tegyek?

Hány éves barátnőid vannak,hogy az ÖSSZES házasodik meg gyereket szül?Csak mert a veled egykorúak biztos nem,én 20 vagyok és a korosztályomból kb mindenki tanul még,vagy dolgozik,de eszük ágában sincs még megállapodni.
Neked sem kéne ezen görcsölni,inkább élvezd ki a szabadságod,amíg lehet :) Én 8 hónapja vagyok szingli és heti szinten legalább 2-3 új pasijelölt akad,de nem akarok kapcsolatot...esetleg csak szex:)
Tereld arra a gondoltaidat,hogy sok szempontból jó szinglinek lenni.Azt csinálsz,amit akarsz,oda mész,ahova akarsz,nem függsz érzelmileg senkitől stb.Jön majd a szerelem a maga idejében,nyugi.

És ha ilyenkor bemondod, hogy te igenis, vidáman nyalod más csajok "mangóját"?
Nem azért, de eléggé paraszt némelyik barátnőd.
A netes ismerkedés valóban nem túl jó megoldás, de mégiscsak a net segítségével tudhatod meg a véleményünket is...

Rázd le a bunkózókat valami sületlen dumával (nyilván azért bunkóznak, mert érzik, hogy bánt téged a dolog).
A legalapvetőbb válasz:
" - KÖZÖD?"
És még:
- Csodálkozol, hogy nincs pasim? Én meg azon, hogy neked van.
- Akkor szeretnék majd kapcsolatot, ha a Vénusz retrográdba fordul a Marssal. Jelenleg nem alkalmas a Hold állása, szóval neked sem ártana vigyáznod.
- Nem érek rá pasizni. Pokémont vadászok.
- Most úgy érzem, Jahve ismeretére kell koncentrálnom.
A leszbizősnek:
- Most, hogy így mondod...ráérsz szombaton? Elmehetnénk randizni BÉJB!

#16os megoldása tökéletes önvédelem, de a sóvárgásodat nem csökkenti.
Ismerőseid között nincs, aki vonzó lenne a számodra?
akad pár fiú aki erőteljesen udvarolgat, de nem, valahogy nekem nem jönnek be, hiába meg nem akarok belemenni egy kapcsolatba..
és köszönöm a tanácsokat, aranyosak vagytok mindannyian! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!