Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbolondulok ettől. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondulok ettől. Nem birom ki, hogy ne legyen párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolatom volt eddig, már egy éve vége. Viszont még nem tettem magam rajta túl.Utána buliztam, barátnőimmel elmentem ide-oda, de semmi extra. Nagyon szeretnék egy normális, jól működő kapcsolatot, viszont nem jött össze, senkim sem volt azóta. Mit tegyek hogy ne legyek ennyire "pasifüggő"? Megőrjít már az is hogy az ÖSSZES barátnőm kapcsolatban van, eljegyezték vagy terhes. Segítsek légyi! 21/L
2016. aug. 17. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hány éves barátnőid vannak,hogy az ÖSSZES házasodik meg gyereket szül?Csak mert a veled egykorúak biztos nem,én 20 vagyok és a korosztályomból kb mindenki tanul még,vagy dolgozik,de eszük ágában sincs még megállapodni.

Neked sem kéne ezen görcsölni,inkább élvezd ki a szabadságod,amíg lehet :) Én 8 hónapja vagyok szingli és heti szinten legalább 2-3 új pasijelölt akad,de nem akarok kapcsolatot...esetleg csak szex:)

Tereld arra a gondoltaidat,hogy sok szempontból jó szinglinek lenni.Azt csinálsz,amit akarsz,oda mész,ahova akarsz,nem függsz érzelmileg senkitől stb.Jön majd a szerelem a maga idejében,nyugi.

2016. aug. 17. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 vagyok,még annyit hozzáteszek,hogy addigis sportolj,tanulj,barátnőzz,töltsd hasznosan az idődet.És bulizz,ott lehet a legegyszerűbben ismerkedni ;)
2016. aug. 17. 17:31
 13/18 A kérdező kommentje:
utolsó: az összes barátnőm velem egykorú szinte, egyetemre járok én is, barátnőim közül néhány, én vagyok az egyetlen akinek nincs barátja.. nos képzelheted milyen lehet mikor állandó téma az hogy mit vett a pasijuk, mit csináltak, hova mentek, kinek hogy kérték meg a kezét stb. nagyon kellemetlen már, múltkor már bevágta csak úgy egy lány hogy: na mi van, a csajok jönnek be vagy mi, hogy nincs pasid? nagyon rosszul érintett ez. de elfelejtem, mert igyekszem nem odafigyelni. a másik ami zavar h egy-két olyan barátnőm van, aki még szingli, de nekik is mindig van aktuális pasijuk aki tetszik bla bla.. megőrjít ez hogy mindenhol ez a téma, ki mit csinált az adott fiúval...
2016. aug. 17. 19:08
 14/18 Noren1989 ***** válasza:

És ha ilyenkor bemondod, hogy te igenis, vidáman nyalod más csajok "mangóját"?

Nem azért, de eléggé paraszt némelyik barátnőd.

A netes ismerkedés valóban nem túl jó megoldás, de mégiscsak a net segítségével tudhatod meg a véleményünket is...

2016. aug. 17. 21:29
 15/18 A kérdező kommentje:
utolsó: nem barátnőm mondta, csak évfolyamtárs
2016. aug. 17. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Rázd le a bunkózókat valami sületlen dumával (nyilván azért bunkóznak, mert érzik, hogy bánt téged a dolog).

A legalapvetőbb válasz:

" - KÖZÖD?"

És még:

- Csodálkozol, hogy nincs pasim? Én meg azon, hogy neked van.

- Akkor szeretnék majd kapcsolatot, ha a Vénusz retrográdba fordul a Marssal. Jelenleg nem alkalmas a Hold állása, szóval neked sem ártana vigyáznod.

- Nem érek rá pasizni. Pokémont vadászok.

- Most úgy érzem, Jahve ismeretére kell koncentrálnom.

A leszbizősnek:

- Most, hogy így mondod...ráérsz szombaton? Elmehetnénk randizni BÉJB!

2016. aug. 17. 21:56
 17/18 Noren1989 ***** válasza:

#16os megoldása tökéletes önvédelem, de a sóvárgásodat nem csökkenti.

Ismerőseid között nincs, aki vonzó lenne a számodra?

2016. aug. 17. 21:58
 18/18 A kérdező kommentje:

akad pár fiú aki erőteljesen udvarolgat, de nem, valahogy nekem nem jönnek be, hiába meg nem akarok belemenni egy kapcsolatba..

és köszönöm a tanácsokat, aranyosak vagytok mindannyian! :)

2016. aug. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!