Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyultok ahhoz, ha egy férfi gondolkodó típus és szereti a műveltséget?
Néha úgy érzem, mintha elriasztana lányokat ez a típus. Lehet, csak én képzelem bele tévesen, de nem azt vélik egyesek, hogy a gyakorlatiasság hiánya mutatkozik az elmélkedő típusoknál? Pedig nem zárja ki, hogy gyakorlatias is legyen valaki, én annak tartom magam.
Ha egy férfit érdekel az irodalom, történelem, nyelvészet, filozófia, kultúrák, szereti a komolyzenét, romantikus típus, akkor hogyan viszonyultok hozzá?
Nekem az eddigi párkapcsolataimban egyikben sem olyan párom volt, aki intelligensnek, műveltnek vagy egyáltalán kimondottan gondolkodó típusnak lett volna mondható. Így is elfogadtam és szerettem őket. Mégis néha úgy vágyom rá, hogy szellemi társam is legyen egyben a párom! Ritkán, de volt alkalmam ilyen lányokkal ismerkedni, mindig azokat a randikat élveztem a legjobban, ahol tudtunk beszélni irodalomról, filozófiáról vagy bármilyen elmélyült témáról.
Valahogy úgy irigylem azokat, akiknek szerencséjük volt és összejöttek a szaktársukkal az egyetemen hasonló érdeklődésük vagy beállítottságuk miatt is.
Mit tanácsoltok, hol lenne érdemes ismerkednem, ha már az egyetemen nem jött össze? (Máshol bezzeg találtam értelmes embereket. :D)
Én úgy gondolom, hogy ezek fontos értékek, ezért is talalok nehezen férfit magam mellé. Kevés igazan okos és művelt ember van, ezenkívül pedig számos olyan tulajdonsaggal kell rendelkeznie, ami alkalmassá teszi őt egy párkapcsolatra.
Egyébként ha szerencséd van, bárhol tálalsz ilyet, nekem pl az egyik kollégám ilyen. Nem vonzódom hozzá, de egy élmény dumálni vele. Nincs általános elv, hogy hol lehet ilyen emberrel találkozni. Ráadásul néha idő kell, hogy kiderüljön, hogy ki mennyire művelt. Az intelligenciát le lehet szűrni elég hamar, de abban is lehet tévedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!