Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés mélyérzésű, éretten gondolkodó ember, főleg férfi?
Akik nem jönnének össze pár hét ismerettség után és nem szexelnének csak úgy.
Akik valóban társat szeretnének, komolyan vennék. Van bennük tisztelet, őszinték, egyéniségüknél fogva kedvesek, nem csak mert az áll érdekükben, tisztelik az életet, együtt éreznek más élőlényekkel, lelkiismeretesek, nincsenek mindenféle ostoba gondolataik amikről meg vannak győződve, nem akarják megváltani az embert.
21/N
Én úgy gondolom, hogy egy ember személyisége folyamatosan változik. Gondolj csak bele, ha egy kisgyerek megégeti a kezét a tűzzel többször nem fog belenyúlni.
Mi férfiak is ilyenek vagyunk. Már aki ilyennek született -mint én-, előbb utóbb rájövünk, hogy nem kifizetődő őszintének és lelkiismeretesnek lenni, mert annál jobban fog fájni utána. És minden egyes pofon után kopik az őszinteség, a jófiúság, mert tudjuk hogy nem akarunk még egyszer akkora pofont kapni.
Persze vannak a rosszfiúk akik nem így működnek, de az másik történet.
247F
és hidd el kedves kérdező: én lennék a legboldogabb ember, ha nem ért volna semmiféle negatívum azért mert "jófiú" vagyok.
így sem lettem gazember, csak már nem tudok bízni a nőkben. és ez nagyon fáj!
7esnek igazat adok.
A kérdezőnek meg: nem a rosszhoz kell igazodni, csak felvenni egyfajta pajzsot, hogy más ne ejtsen sebet rajtam.
Azért van kevés mélyérzésű, éretten gondolkodó férfi, mert az emberek tulajdonságai a legtöbb esetben normális eloszlást követnek. Ez azt jelenti, hogy átlag-közeli tulajdonságú emberből sokkal több van, mint szélsőségesből. Például a férfiak nagyon nagy százaléka 180 centiméter körül van, de elhanyagolható azok száma, akik 160 centi alattiak vagy két méter fölöttiek.
Vannak, akik 20 évesen már érettek, vannak, akik csak 30 évesen lesznek azok, de a legtöbben 25 éves koruk környékén érnek meg igazán.
A lényeg, hogy a szélsőségesen pozitív és negatív tulajdonságokkal bíró emberekből biológiai törvények miatt sokkal kevesebb van, mint átlagosból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!