Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés mélyérzésű, éretten gondolkodó ember, főleg férfi?
Akik nem jönnének össze pár hét ismerettség után és nem szexelnének csak úgy.
Akik valóban társat szeretnének, komolyan vennék. Van bennük tisztelet, őszinték, egyéniségüknél fogva kedvesek, nem csak mert az áll érdekükben, tisztelik az életet, együtt éreznek más élőlényekkel, lelkiismeretesek, nincsenek mindenféle ostoba gondolataik amikről meg vannak győződve, nem akarják megváltani az embert.
21/N
Elporladnak a barátzónában és keserükben már elfogadják a tényt, hogy egyedül élik ke mindennapjaikat, mert a média és a XXI-ik század azt okítja a nőknek, hogy az ilyen férfi impotens és gyenge akaratú....
Sokan meg akarnak változni, de nem megy, mert azok nem ők lennének, valakik megpróbálják felvenni a bunkó szerepet és úgy próbálnak sikert aratni....
Te minden bizonnyal egy csalódott lány vagy, akivel manapság történt valami és ha mondjuk 1év múlva ott lenne előtted egy ilyen srác, akkor nem szeretnéd meg!
Minden nő azzal ámítja a férfiakat, hogy kedves, figyelmes és gondoskodó férfit akar, de valahogy mégis ezek között lehet megtalálni a legtöbb magányosat!
Akinek szüksége van rá, hogy változzon, fogyjon le, sportoljon, ne csak a kifogásokat hajtogassa.
A pajzs az a rendes lányokkal szemben is csak pajzs, kevésbé jön felszínre az igazi egyéniségük.
Szerintem mindenki tökéletes csak észre kell vennie a saját ragyogását.
Közel sem a külsőről van itt szó, vagy sportosságról...
Egy érett gondokodású férfi amúgy is ad a külselyére és az egészségére és sportol is! Próbál előrre haladni az életben és célokat tűz ki maga elé!
De azok a tulajdonságok, amiket felsoroltál, azok a legtöbb nőben érzelmi impotenciát váltanak ki! És az a férfi, aki bókol, küzd és odabújik egy lányhoz, azt akkor sem tartjátok férfiasnak, ha melette jóképű, sportos és okos!
Kedves Kérdező!
Sok hasznos választ kaptál.
A pajzs meg azért kell, mert honnan tudhatnám meg hogy egy lány rendes-e? ahhoz több év kell, de sokszor egy élet is kevés hozzá. a szavaknak meg nem szabad hinni.
A rendes srácok meg mind kövérek szerinted? Vagy mire írtad az edzést és a fogyást?
1 évvel ezelőtt még rendszeresen sportoltam. (heti 4-5 alkalommal)
Rendes lányok terén nem hozott eredményt, kalandok meg nem érdekelnek.
Szerencsére az én párom ilyen.Nagyon intelligens,széles látókörű,az érzelmi intelligenciája is rendben van,szeretetteljes magával -és másokkal szemben is.
Emellé sportol is,ad a külsejére (ez szerintem alap az intelligens embereknél).
Hasonló a hasonlót vonzza egyébként.
ilyen a mai világ.én is ilyen típusú férfi vagyok.
csak sajnos igen nem vagyok valami nagyon jóképű srác.és a mai lányok többsége se az ilyen fiúkat keresi.fiatalság inkább a kalandot keresi.próbáltam én is rossz fiú lenni,de csak a szex pár hétig formáció nem igen jött be :/
F19
Akkora hülyeség ez a barátzóna. -.- Szerintem bármikor lehet egy barátságból szerelem, sőt az az alapja amire az egész kapcsolat épül később. Azért találni az ilyenekből a legtöbb magányosat mert így állnak hozzá.
Látom te is ragaszkodsz a megkeseredett berögzült hülyeségekhez.
Beleszerettem már olyanba is aki nem az esetem csak tetszett és vonzott, el tudtam volna fogadni, ő egyben barát is volt.
Igen, szerintem is, alap dolog lenne az igényesség mindenkivel magával szemben, hogy jól nézzen ki, ha nem is ő a "legjobb".
Nem mind kövérek, csak példaként írtam, ezen lehet segíteni.
17-es, klónozni kellene az ilyen férfiakat, mint a párod. :D
Nem hiszem, hogy minden férfi/nő egyforma lenne. Sok nőt nyakon tudnék vágni miket művelnek... ;D
Azt vettem észre én is, hogy olyanokat ismertem meg akik hasonlítottak hozzám. De ezt már régóta tudom, hogy először nekem kellene a lehető legjobb társsá válnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!