Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, egy 29 éves férfinak tetszhet egy 17 éves lány?
És szerinted működhet ez a kapcsolat? Vagy túl nagy a korkülönbség?
Itt egyébként a férfi én lennék.
miért kiskorú kell neked, kérdező?????
a saját korosztályodból nem találsz senkit?
én a helyedben nem törném el ezt a kislányt, hagynám ,hogy ő is a saját korosztályából találjon magának valakit.
egy 30-koz közeli faszi és egy még nem nagykorú csajszi között lehet szexuális vágy, de egy érett párkapcsolathoz ez kevés, más-más életszakaszban vagytok.
Elég nagy lúzer lehetsz, ha csak nálad 12 évvel fiatalabb, szinte kislányokat tudsz csak összeszedni.
Én inkább azon gondolkodnék a helyedben, mit tegyek, hogy a velem egykorúak is szóba álljanak velem.
Ez szánalmas, de komolyan. Mégis mit tud ő neked adni a puncin kívül?! Se állása, még legalááb 2 évig anyucitól kell elkérezdkednie, 6-7 év, mire egyáltalán munkába állhat, stb.
Nem is ismertek, de már elítéltek? Egyáltalán ki mondta nektek, hogy nem tudok a saját korosztályomban ismerkedni? Képzeljétek, nem 1 korombeli barátnőm/partnerem volt már!
Meg egyébként nekem eddig meg sem fordult a fejemben, hogy bármi több legyen egy ilyen fiatal lánnyal, de szép lassan beleszerettem és próbáltam elfelejteni Őt, de nem ment! Tudjátok milyen nehéz ez? Ja nem, mert még sosem voltatok szerelmesek!
A lányról meg annyit, hogy már 14 éves kora óta bébiszitterkedik, 16 évesen letette a jogsit és most saját kocsija is van, amit a saját pénzéből vett, szóval nem anyuci-apuci pénzéből él!
Az meg, hogy a puncin kívül mást nem tud adni... Na és miért nem? Szeretetet nem tud adni? Vagy úgy gondoljátok, hogy a mai lányok, csak dugni képesek? Esetleg magatokból indultok ki? Az eszem megáll...
Na, de mindegy, sajnálom, hogy az ítélkezésen kívül mást nem tudtok csinálni.
Kérdező, teljesen jól mondod a 6. írásodban.
Nekem is votl már nem egy 17-20 éves bnőm :-) Pedig én most 54 vagyok.
Teljesen jól voltunk, 1-3 évig voltunk együtt.
Ééééés a poén, hogy nem pénzezős alapon voltunk együtt.
Ők inkább ragaszkodtak, hogy miért ? Mert én mindenben segítettem, nem az észt osztva, hanem az ő elképzeléseik szerint (is).
Nem beszélve a 3-4 órás szeretkezős hangulatokért.
(és nem a "húhogycsináljamnekiazoráltésmilyensikosítókellmegcikieakicsimellemvajonkellekemajdnekistb" nyüglődéssel futottak neki).
A 3-ból 2-nek lett én utánam természetesen mással kapcsolata és már teljesen más szemszögből nézik a világot.
Egyszóval tökéletesen működhet egy ilyen dolog.
Az a nagy hülyeség, amikor itt sokan azt írják, hogy :
- csak komolyat keresnek, meg így a komoly, meg úgy :-)
Ahelyett, hogy hagynák ahogy jön bármi és működik, és észre sem veszik, hogy eltelt 3-4 év, de eközben végig élvezték.
Ehelyett filóznak, hogy vajon kellek e neki komolyra, vagy ki mennyit ad bele a kapcsolatba (nem pénzt) stb stb. és mindezt 17-20 évesen, görcsölnek, hogy ki kenk mit írt a FB-on, na mert ott majd kiderül ááám, vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!