Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves fiúnak tetszhet egy 16 éves lány? Járhatnak együtt? Nagy a korkülönbség, mármint érettség miatt?
Jaj, ez a hamarabb érnek marhaság... mégis miben? És még ha igaz is, semmilyen biológiai alapja nincs, hogy 23 éves korában általánosságban ne érnék már utol a fiúk a kortárs lányokat.
Ha egy fiú 23 évesen még 16 éves lányokat hajkurászik, akkor valószínűleg éretlen még a kortársaihoz (vagy legalábbis úgy érzi magát) és/vagy nem jön össze neki korabelivel. Fiatalabbal könnyű, mert a 16 éves lány ettől "hűde menő" és "hűde érett" lesz, de legalábbis ezt hiszi magáról, és ha nem is vallja be, presztízs egy ilyen idős fiúval járni, legyen bármekkora balek.
megismerkedtem egy22éves fiúval
én is tetszem neki, mondta is, de mindig kihangsúlyozza, hogy túl kicsi vagyok
pl: "ha nem csak 16 éves lennél, most megtáncoltatnálak azon a parketten"
Nekem nagyon bejön a srác.de szerintem is kicsit nagy korkülönbség
"Akkor sem, ha a srác teljesen normális, azaz nem akar majd szexet és ilyesmit (idő előtt)?"
- Ezt ugye Te sem hiszed el? Egy 23 éves férfiról van szó.
"Ha elhív a srác randizni, akkor ne is menjek el vele, mert fiatal vagyok hozzá? (igen én vagyok a lány)"
- Ha el tudod fogadni a gondolatot, hogy apárod kissé későn érő típus, akkor semmi gond sincs, nem beszélnélek le róla. Én is ilyen voltam, de el kell fogadni az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!