Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy ha valaki összejön egy emberrel egy idő után majd meg tudja szeretni? 25/l
Figyelt kérdés
Nagyon ott tartunk már h döntenem kellene mert ő már szerelmes kapcsolatot szeretne. 7-8szor már találkoztunk szval volt pár randink. Ő olyan aki issza a szavaimat ajándékot vett nekem Mikulásra pont ami megtetszett egy üzletben és megjegyezte. Bevetett már mindent h meghódítson rendkívül udvarias figyelmes odaadó velem tényleg nem találkoztam még ilyen emberrel aki ennyire elfogadott volna. Múltkor a határozottabb kezdeményezőbb oldalát is megmutatta igazán szenvedélyes volt ami nekem tetszett. Kimondta h szeret odáig van értem és sose találkozott még ilyen különleges lánnyal. Mikor hevesebben csókolóztunk akkor éreztem azt a vágyat ami eddig hiányzott nálam. Én is éreztem h kívánom vágyok rá volt h kezdeményeztem én is simogattam. Most jól éreztem magam vele de nem tudom hogy ez csak testi vágy e vagy mi.Tudnám e úgy szeretni ahogy ő engem. Sosem vtam szerelmes első kapcsolatomnál sem és nem tudom nála az lennék e ha igent mondok neki a kapcsolatra. Biztos hűséges ragaszkodó lennék ez tény de szeretnék jól dönteni. Vagy csak próbáljam meg és lesz ami lesz?2017. dec. 10. 08:36
11/11 anonim válasza:
Előbb kell megszeretni és utána összejönni, nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!