Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kialakulhat olyan emberrel párkapcsolat és belelehet szeretni olyan emberbe kihez fizikálisan nem vonzódsz?
Ha elsőre nem, de később megszereted annyira belsőre, hogy külsőre is vonz, akkor lehet kapcsolat.
Ha de ha minden jó tulajdonsága ellenére, sem jön a fizikai vonzalom, akkor nem.
#6-os annyira orulok,hogy igy el tudod donteni helyettem is!! :)
Igen, kialakulhat. Ket ilyen kapcsolatom volt, aminel az egyik maig tart.
Nem vonzodtam hozza, nem volt szikra. Viwzont egyaltalan nem taszitott! De emberkent imadtam mar regota, egy ido utan, es sok kedveskedes/tamogatas utan bennem is kialakult,hogy nekem o kell.
Masfel eve vagyunk "meg csak" egyutt. :)
Párkapcsolatnak kialakulnia akkor érdemes igazán, ha már egymásba szerettetek. Addig elég találkozgatni, járni, ami szemben a párkapcsolattal még nem jár semmiféle rendszerességgel kötöttséggel és még nem is ad stabilitást (gondolok itt arra, hogy akik már ténylegesen egy pár, azoknak szokásaik alakulnak ki; adott időközönként, sokszor elég gyakran, beszélnek egymással még ha épp nem is egymás társaságában vannak; ismerik annyira egymást, hogy az egyik fél a másikban megbízhasson és adott esetben több mindent elnézzen neki és vice versa).
A válasz pedig az, hogy nem, ilyen szerintem nincs, hogy mindenféle vonzalom nélkül működjön egy párkapcsolat, ELLENBEN akit egyszer úgy istenigazából megkedvelsz/megszeretsz, ahhoz valamennyire automatikusan elkezdesz vonzódni, szóval ha eleinte nincs is meg az, hogy ránézel és már nem bírsz magaddal, akkor is elég szépen összecsiszolódhattok még - mind fizikai, mind szellemi/lelki téren.
Nekem speciel mindig kellett kedvelnem az illetőt, akivel voltam, ahhoz, hogy egyáltalán megkívánjam. Volt egy srác a sulimban... amikor évközben átjött hozzánk egy másik intézményből, azonnal minden lánynak ő lett a kiszemeltje! Én meg nem értettem, mi a fenéért több ez az ember bárki másnál. Aztán egyszer fakt előtt volt egy üres óránk, beszélgettem vele, és onnantól kezdve, hogy láttam, milyen a szája, ahogy mosolyog, meg hogy csillog a szeme, már mindjárt más volt a helyzet... Onnantól már vágytam hallani a hangját, örültem, ha láttam közeledni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!