Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresem mindig az őrült szerelmet?
Figyelt kérdés
Túl sok romantikus filmet néztem volna?
Mondjátok rám nyugodtan, hogy szereleméhes vagyok de vágyok a nagy, romantikus cselekedetekre mint pl szerenád vagy hatalmas rózsacsokrok a lakásomba...
Hogy tudnék ezekről a dolgokról leszokni? Tudom, hogy úgyse találok ilyen pasit
2016. máj. 29. 18:03
1/3 anonim válasza:
Nem kell leszokni mindenáron róla, arról viszont többen leszokhatnának, hogy az ilyen férfiakat semmibe veszik az ilyen cselekedeteik ellenére.
2/3 anonim válasza:
Ez nem orult szerelem inkabb ennek kellene lennie a normalisnak csak le se sz...jatok az ilyet igy hat sokan beleuntak :)
3/3 anonim válasza:
Nagyon romantikus vagy, nincs ebben semmi, én is az vagyok, majd megtalálod úgy is aki kielégíti az "igényeidet". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!