Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy nálamnál 28 évvel fiatalabb férfibe, hogy felejtsem el ezt az őrült szerelmet?
Te nem a szerelemnek vagy a betege, hanem a hülyeségnek...Szerezzél magadnak egy műpéniszt és használd egészséggel!!!
A múltkor néztem egy oldalt, egy srác felrakott egy videót amin a feleségének a mittoménkijével dugott éppen...Hát tiszta gáz volt...
"A kérdező kommentje:
még sosem voltál szerelmes ez látszik.a szerelem nem csak sexről szól.tudtad?"
Tudtam...És nyugi, tudom is...De te is tudhatnád, hogy a szerelmet a lelki, de elsősorban a testi vonzalom irányítja...Ha megszünteted a nemi vágyadat, akkor a szerelem is enyhülni fog...Főleg idősebb korban ez már így működik...Ha tudni akarod, szerintem nagyjából most lehetsz a kapuzárási időszakodban...Ez nem szerelem, csak a kielégületlen vágy utáni sóvárgás, amikor az utolsó pillanatban rádöbbensz, hogy mit hagytál ki az életedből és az első szimpatikus pasival szeretnéd azt az érzést és testiséget beteljesíteni...Majd elmúlik...Addig is türtőztess magadon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!