Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez azt jelenti, hogy vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy vége?

Figyelt kérdés
A barátom 2 napja nem keres. Vasárnap még minden rendben volt. Elmondta mennyire szeret engem és szüksége van rám. Azóta semmi. Tehát ezt vehetem szakításnak, attól, hogy nem mondta ki?

2016. máj. 31. 17:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Te kerested azóta? Nem esne ám le az ujjadról az aranygyűrű, ha te is írnál neki, tök alap, hogy kölcsönösen keressék egymást a felek.

Persze ha kerested és nem tudod elérni, nem szóltam.

2016. máj. 31. 17:56
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem kerestem, de úgy váltunk el, hogy majd ő ír. Tehát akkor vége...
2016. máj. 31. 17:57
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Istenem...
2016. máj. 31. 17:58
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is, ha vége, teljesen nyilvánvaló, hogy nem nőttél még fel egy párkapcsolathoz.
2016. máj. 31. 18:00
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem értem miért mondod ezt.
2016. máj. 31. 18:01
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg te.
2016. máj. 31. 18:02
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem merem. Úgyis azt mondaná, hogy vége. Nyilván azért nem kíváncsi rám. Csak azt nem értem miért változott meg hirtelen
2016. máj. 31. 18:03
 8/24 anonim ***** válasza:
91%

Kérlek, te is fáradj át a "Tini párkapcsolatok" kategóriába...

Egy idő után q.rva unalmas, hogy az ember tényleg jönne segíteni, nézi a kérdéseket, válogat, hogy mi az, amihez érdemben hozzá tud szólni, és tényleges segítséget tud nyújtani egy másik embernek. Erre minden 5. kérdés egy ilyen baromság, két 13 éves szintjén álló gyermek "kapcsolat"-nak csúfolt szerencsétlenkedéséről.

Kedves kérdező, mit gondolsz, milyen válaszokat fogsz erre kapni? Segítek: KÉRDEZD MEG A BARÁTODAT. Hosszú távon pedig az sem árt, ha felnősz (persze ha tényleg 13 vagy, akkor nem "bántalak", úgy érthető - tényleg -, viszont akkor tényleg menj át a másik kategóriába, ha el akarod kerülni a jogos oltogatásokat).

2016. máj. 31. 18:04
 9/24 A kérdező kommentje:
Teljesen normális dolgot kérdeztem és segítséget vártam. Hogy aki volt hasonló helyzetben szakítás lett-e vagy mi ennek az oka, hogy nem keres.
2016. máj. 31. 18:06
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Kombinalsz ossze vissza,ahelyett hogy mar regen megkerested volna.

nem fogsz mas valaszt kapni,mint hogy keresd meg.

2016. máj. 31. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!