Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy vége?
"...Csak azt sem akarom, hogy azt gondolja... blabla...Ezért nem is említettem, hogy..."
Tipikus játszma, ráadásul a jó kis női fajtából... :P
Ha tényleg hosszú távra tervezel valakivel, ezeket el kell engedni. Nem egyszerű, mert kb. a társadalom 90%-a az anyatejjel szívja magába a játszmázást... de ha nem tudod ezt később sem elengedni, olyan őszinte, bensőséges, felemelő, valódi kapcsolatról maradsz le, aminek még a létezéséről sem biztos, hogy tudni fogsz...
Kicsit visszaszállva a földre: én is a saját káromon tanultam ezt meg, te is azon fogod: nem szabad a másik helyett gondolkodni. A saját gondolatait hagyd meg neki. :) Ne akard kitalálni helyette, mert nem fog menni, és csak felesleges félreértésekhez, problémákhoz vezet...
Úgy érzem, már sokkal jobban beleszóltam a kapcsolatodba, mint ahogy kérted, úgyhogy ezennel leszállok rólad. :)
További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!