Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez azt jelenti, hogy vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy vége?

Figyelt kérdés
A barátom 2 napja nem keres. Vasárnap még minden rendben volt. Elmondta mennyire szeret engem és szüksége van rám. Azóta semmi. Tehát ezt vehetem szakításnak, attól, hogy nem mondta ki?

2016. máj. 31. 17:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen, persze ez így igaz. Csak azt sem akarom, hogy azt gondolja nincs mellettem szabadideje mert állandóan velem kell beszélgetni.Ezért nem is említettem, hogy miért nem írt. Írta, hogy tanult, készült a vizsgákra.
2016. máj. 31. 19:42
 22/24 anonim ***** válasza:

"...Csak azt sem akarom, hogy azt gondolja... blabla...Ezért nem is említettem, hogy..."

Tipikus játszma, ráadásul a jó kis női fajtából... :P

Ha tényleg hosszú távra tervezel valakivel, ezeket el kell engedni. Nem egyszerű, mert kb. a társadalom 90%-a az anyatejjel szívja magába a játszmázást... de ha nem tudod ezt később sem elengedni, olyan őszinte, bensőséges, felemelő, valódi kapcsolatról maradsz le, aminek még a létezéséről sem biztos, hogy tudni fogsz...

Kicsit visszaszállva a földre: én is a saját káromon tanultam ezt meg, te is azon fogod: nem szabad a másik helyett gondolkodni. A saját gondolatait hagyd meg neki. :) Ne akard kitalálni helyette, mert nem fog menni, és csak felesleges félreértésekhez, problémákhoz vezet...

Úgy érzem, már sokkal jobban beleszóltam a kapcsolatodba, mint ahogy kérted, úgyhogy ezennel leszállok rólad. :)

További szép napot! :)

2016. máj. 31. 20:20
 23/24 anonim ***** válasza:
néha keresheted te is
2016. máj. 31. 20:26
 24/24 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm, hogy írtál. Sokat segítettél. Igyekszem változtatni a dolgokon. Minden jót kívánok neked! :)
2016. máj. 31. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!