Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez azt jelenti, hogy vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy vége?

Figyelt kérdés
A barátom 2 napja nem keres. Vasárnap még minden rendben volt. Elmondta mennyire szeret engem és szüksége van rám. Azóta semmi. Tehát ezt vehetem szakításnak, attól, hogy nem mondta ki?

2016. máj. 31. 17:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kicsit szánalmas leszek ha végül tényleg így akarja tudtomra adni, hogy vége...én meg könyörgök
2016. máj. 31. 18:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert unja, hogy állandóan neki kell megtennie az első lépést, mert te magadtól b-sznád keresni. Belefárad egy idő után az ember, ha semmi viszonzást nem lát a másiktól, igenis egyensúlyban kell lennie az "adok-kapok"-nak egy kapcsolatban. Simán el tudom képzelni, hogy arra kíváncsi, érdekel-e egyáltalán. Csomó más dolog is összejöhetett neki, az egyetlen normális lépés itt az, ha megkérdezed. Ha azt mondja, hogy vége, ill. nem keres többet, a vége ugyanaz, szóval nem mindegy? Így legalább nem elmélkedsz, mi történt.

Aztán ne gyere a női büszkeséggel, mert igenis a nő is mozdítsa már meg a füle botját, ha fontos neki a másik.

Igen, ideje felnőni, vagy átfáradni a tini kategóriába.

27/N

2016. máj. 31. 18:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó kommentedre reagálva pedig, ez a viselkedés, amit most csinálsz, a legszánalmasabb. Egy kérdés meg nem könyörgés, nem tudom, melyik bolygón élsz.
2016. máj. 31. 18:12
 14/24 anonim ***** válasza:

12jol leirta.

es nem konyorogni kell,csak erfeklodni affelol ,hogy mi van vele.

2016. máj. 31. 18:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, én hasonló esetben nagyon aggódnék, hogy ugye nem esett baja, és ráírnék én.

Nem is értelek.

2016. máj. 31. 18:47
 16/24 A kérdező kommentje:
Írtam neki, hogy van? minden rendben van-e? Normálisan válaszolt megkérdezte, hogy vagy kicsim...?!
2016. máj. 31. 19:07
 17/24 anonim ***** válasza:

Akkor kérdezd meg tőle, hogy ráér-e! És hogy nem hiányoztál-e neki.

Amúgy meg ha két napig nem keresett, akkor annyira nem vagy fontos neki.

2016. máj. 31. 19:22
 18/24 anonim ***** válasza:

Jólvan, akkor minden rendben. Egy felnőtt párkapcsolatban a következő lépés az, hogy őszintén elmondod neki, hogy betegre aggódtad magad, amiért nem keresett, és már arra gondoltál, hogy szakítani akar veled.

Erre nyilván meg fog nyugtatni, hogy dehogyis, ill. kiderülhet, hogy miért nem keresett, pl. direkt, mert úgy érzi, nem elég fontos neked, mert mindig csak ő keres téged... satöbbi, satöbbi, satöbbi.

Szóval ha jó, biztonságot adó, bensőséges, nyugodt, szeretetet adó... stb. FELNŐTT párkapcsolatot szeretnél, akkor ideje kialakítani az őszinte, nyílt kommunikációt. Kezdhetitek. ;)

2016. máj. 31. 19:25
 19/24 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy nem beszéltünk 2-3 napig a vizsgák miatt.
2016. máj. 31. 19:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Akkor meg különösen aggasztó, hogy mennyire nem vagy biztos a kapcsolatotokban = én még mindig az őszinteséget javaslom, több szempontból is.
2016. máj. 31. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!