Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy ha valaki összejön egy emberrel egy idő után majd meg tudja szeretni? 25/l

Figyelt kérdés
Nagyon ott tartunk már h döntenem kellene mert ő már szerelmes kapcsolatot szeretne. 7-8szor már találkoztunk szval volt pár randink. Ő olyan aki issza a szavaimat ajándékot vett nekem Mikulásra pont ami megtetszett egy üzletben és megjegyezte. Bevetett már mindent h meghódítson rendkívül udvarias figyelmes odaadó velem tényleg nem találkoztam még ilyen emberrel aki ennyire elfogadott volna. Múltkor a határozottabb kezdeményezőbb oldalát is megmutatta igazán szenvedélyes volt ami nekem tetszett. Kimondta h szeret odáig van értem és sose találkozott még ilyen különleges lánnyal. Mikor hevesebben csókolóztunk akkor éreztem azt a vágyat ami eddig hiányzott nálam. Én is éreztem h kívánom vágyok rá volt h kezdeményeztem én is simogattam. Most jól éreztem magam vele de nem tudom hogy ez csak testi vágy e vagy mi.Tudnám e úgy szeretni ahogy ő engem. Sosem vtam szerelmes első kapcsolatomnál sem és nem tudom nála az lennék e ha igent mondok neki a kapcsolatra. Biztos hűséges ragaszkodó lennék ez tény de szeretnék jól dönteni. Vagy csak próbáljam meg és lesz ami lesz?
2017. dec. 10. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
NEM
2017. dec. 10. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
En nem akartam kutyat de vegul megszerettem.
2017. dec. 10. 09:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Lehet, hogy létezik. Nyilván olyan emberrel jössz össze, aki tetszik neked, abból meg idővel, ha jobban megismered, lehet szerelem is.
2017. dec. 10. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:
7-8 találkozás szerintem semmi, ebből még simán lehet több.
2017. dec. 10. 09:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ilyen.

Persze, el tudod magaddal hitetni, hogy szereted, valamilyen szinten tudsz hozzá kötődni. De ennek csak az az alapja, hogy jól bánik veled, megtesz érted mindent és ő szerelmes. Rengeteg ember csapje be ezzel magát. De részedről ebből sosem lesz igazi szerelem. Ami ennyi idő után nem alakul ki, az nem fog később sem. Ennek az időszaknak kéne a nászutas időszaknak lennie, amikor mindkettőtökben lángol a szerelem. Neked nem ő tetszik, csak az, hogy jól bánik veled és szeret téged.

2017. dec. 10. 09:30
 6/11 anonim ***** válasza:
ebből csak az lesz hogy te ki fogod használni a jóindulatát, de tisztelni soha nem fogod. amúgy is aki teljesen kinyalja egy lány fenekét az általában nagyon rágörcsöl a kapcsolatra hogy jajj csak legyen aki szeresse őt. ezért tesz meg mindent.
2017. dec. 10. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen, én már ezt párszor eljátszottam, “rendes pasi, elkéyeztet, megérdemel egy esélyt”, de sosem lett belőle szerelem. Egyszerűen érződött rajtuk ez a görcsös idegesség, hogy jaj csak jöjjön össze a dolog velem, és pont ez vette el a férfias határozottságot, anélkül meg nem kívántam velük a szexet...szóval ne erőltesd.
2017. dec. 10. 10:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen van. Évszázadokig így ment, ha ment (szülők választották ki kivel lesz házasság, aztán ha szerencséjük volt, kialakult a dolog, ha nem akkor félredugás).

Én egyébként úgy voltam egy kb bombanővel (természetessel, a műt utálom) akivel nyár végén kavartam, hogy kívántam, jó volt vele szexelni, nagyon jó volt csak úgy vele lenni, menni ide-oda, de nem voltam szerelmes, mert voltak olyan dolgai amik elriasztottak, hogy engedjem magam annak lenni. De ha úgy viselkedett volna, belé szerethettem volna... de nem úgy viselkedett, elkezdett szemétkedni, önellentmondogatni, nem tudta mit akart, hitegetett, átvert, majd dobott.

Egy régebbi csalódás elég volt hogy el tudjam nyomni a szerelem kialakulását, így csak akkor tudok az lenni, ha tényleg megbízom benne, tényleg biztos jövőt látok kettőnk között.

2017. dec. 10. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:

NEM.

" sose találkozott még ilyen különleges lánnyal"

A legocskabb es leggyakrabban bevetett kozhely.

2017. dec. 10. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
A mostani pasim jóval előbb mondta ki, hogy szeret engem, mint én őt. Szerinzam adj még egy kis időt a dolognak, vedd lazán.
2017. dec. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!