Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy ha valaki összejön egy emberrel egy idő után majd meg tudja szeretni? 25/l
Nincs ilyen.
Persze, el tudod magaddal hitetni, hogy szereted, valamilyen szinten tudsz hozzá kötődni. De ennek csak az az alapja, hogy jól bánik veled, megtesz érted mindent és ő szerelmes. Rengeteg ember csapje be ezzel magát. De részedről ebből sosem lesz igazi szerelem. Ami ennyi idő után nem alakul ki, az nem fog később sem. Ennek az időszaknak kéne a nászutas időszaknak lennie, amikor mindkettőtökben lángol a szerelem. Neked nem ő tetszik, csak az, hogy jól bánik veled és szeret téged.
Igen van. Évszázadokig így ment, ha ment (szülők választották ki kivel lesz házasság, aztán ha szerencséjük volt, kialakult a dolog, ha nem akkor félredugás).
Én egyébként úgy voltam egy kb bombanővel (természetessel, a műt utálom) akivel nyár végén kavartam, hogy kívántam, jó volt vele szexelni, nagyon jó volt csak úgy vele lenni, menni ide-oda, de nem voltam szerelmes, mert voltak olyan dolgai amik elriasztottak, hogy engedjem magam annak lenni. De ha úgy viselkedett volna, belé szerethettem volna... de nem úgy viselkedett, elkezdett szemétkedni, önellentmondogatni, nem tudta mit akart, hitegetett, átvert, majd dobott.
Egy régebbi csalódás elég volt hogy el tudjam nyomni a szerelem kialakulását, így csak akkor tudok az lenni, ha tényleg megbízom benne, tényleg biztos jövőt látok kettőnk között.
NEM.
" sose találkozott még ilyen különleges lánnyal"
A legocskabb es leggyakrabban bevetett kozhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!