Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bipolárissal milyen a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bipolárissal milyen a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 23:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

Erre egy megoldás van amit én is követni fogok, ha egyszer lesz valakim: Ha valamelyik állapot fellép, akkor elnézést kérek tőle és elvonulok amíg nem mérséklődik. Kevésbé nácipártos nők talán el tudják nézni.

2017. dec. 6. 00:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Én ilyenkor visszaszólok neki. Olyankor mondja , hogy most épp ez és ez van , elmúlik
2017. dec. 6. 00:36
 13/22 anonim ***** válasza:

unipolárissal sem jobb, engem az tett tönkre.

soha többet nem akarok mentálisan sérültekkel kezdeni.

2017. dec. 6. 06:39
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
Tény, hogy sokkal nehezebb egy mentálisan beteg emberrel. Viszont... sokkal több szeretetet tudnak adni mint egy 'normális'. Bár ez is annyira relatív, hogy mi a normális.
2017. dec. 6. 09:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok türelmet igényel, de ezt szerintem ők tudják is magukról. Utánaolvasással meg persze mély érzelmekkel megtanulható, hogy a személyes beszólogatást, undokságot ne vegye magára az ember.

Ha nem kezelteti magát, akkor sajnos nem várható javulás. Az én tapasztalatom az, hogy gyógyszerrel ég és föld a különbség az illető viselkedésében.

2017. dec. 6. 09:34
 16/22 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gondolom azt, hogy egy mentálisan zakkant több szeretetet adna, mint egy egészséges lelkű.
2017. dec. 6. 09:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Csak te döntheted el, hogy belevágsz-e.

Ő tisztában van a bajával, meg akar gyógyulni. Szerintem a kezeletlenek mellett nehezebb.

22/N

2017. dec. 6. 14:29
 18/22 anonim ***** válasza:

NA, ez a kérdés foglalkoztat engem is pár napja, 2 kérdés ( az előbb leírtam hosszan szépen, de örülök, hogy az oldal nem töltött be és kitörölte az egészet végül.. -.-)

A kérdés:

Egy haveri társaságban hogyan lehet észrevenni pl, ha valaki ilyen? Észre lehet? ( Van egy srác, és valamiért van egy ilyen érzésem nála.. persze lehet hülyeség.)

2. Mit jelent pontosan a mániás/pörgősepizód? Nem csak egyszerűen vidám, és pörög? Gondolom nem,mert akkor nem zavarná a környezetét sem.. Hogy kell ezt elképzelni?

Tudnátok konkrétumokat mondani erre?

A másik meg: milyen gyakran váltják ezek a mániás-depis epizódok egymást? Naponta? hetente? Esetleg 1 napon belül többször?

Tényleg köszi, ha leírjátok, egem érdekelnek ezek a dolgok önmagában is. :) Nekem ez a hobbim szerintem.:D

2017. dec. 9. 22:17
 19/22 A kérdező kommentje:

En ugy kezdtem gyanakodni , hogy olyan volt , mintha lenne A het , meg B het.

Az A-n tok lelkes ,poenkodik , a "nyakamon log " , beszel , par orankent hivott is . A B-n meg a total ellenkezo. A befordult. Ok nelkul.Valahogy ugy gondoltam , ez nem normalis.

Es azert tud zavaro lenni , mert sok a viselkedese. Meg o nalam eleg onzo is tud lenni , sokak szerint elviselhetetlen.

Valtozo , hogy milyen gyakran ingadozik. Most egy par honapja egesz stabil.

Regen volt , hogy egy nap tobb minden is elofordult.

2017. dec. 10. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Köszi a választ!

Konkrétan ugyanezeket a jeleket vettem én is észre nála, amiket írsz. (Már ha észre lehet venni úgy, hogy nem vagyunk közeli barátok pedig.)

De érdekes amit írsz az önző, énközpontú és a bántó beszólásokról, mert ezt is megfigyeltem az illetőnél, hogy hajlamos a párja előtt megereszteni olyat, hogy csak néztem, hogy ő ilyen, nem is gondoltam volna..

Egyébként számomra érdekes tény, hogy ha jól értem amit írsz, épp a mániás korszakában viselkedik így, bántóan, énközpontúan? Mert én pl akkor kaptam el nála ezt a dolgot.

Aztán nem tudom, hogy akit én ismerek valóban ilyen-e, mert csak néhány alkalommal találkoztunk, lehet köze sincs a dologhoz. Bár mondták már, hogy nagyon hamar rá tudok érezni az emberekre, ettől persze még benézhetem ezt a dolgot, mert nem tudok róla, hogy lenne ilyen ismerősöm.

Egyébként amiket ő csinál, hát lenne pár vitánk az biztos, mert nekem sok, és nehezen viselem el, ha a párom nem adná meg a tisztelet. Bár így, hogy tudnám, hogy bipoláris, akkor nyilván türelmesebb lennék pár dologban és elnézőbb, de azért mindent nem engedhetne meg magának, mert az már kicsit olyan lenne, mintha e mögé takarózna valaki, hogy pl azért bunkó, mert ő ilyen. Csak hogy ha pl elmondasz neki adott dolgokat, hogy téged ez a dolog zavar, ne csinálja, akkor onnantól már tudatosan tehet róla/érte, hol fogja vissza magát. Tehát a hangulatát nem tudja befolyásolni, de a bántó viselkedését azért tudja az ember kontrollálni valamilyen szinten. Pl nem teszek vagy mondok folyamatosan olyan dolgokat előtted/neked, amiről tudom, hogy téged bánt.

2017. dec. 12. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!