Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bipolárissal milyen a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bipolárissal milyen a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 23:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%
Elviselhetetlenek vagyunk sajnos.
2017. dec. 5. 23:59
 2/22 A kérdező kommentje:
Akkor jobb hagyni ?
2017. dec. 6. 00:01
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
jobb
2017. dec. 6. 00:02
 4/22 A kérdező kommentje:
Azért bővebb kifejtéseket nem bánok :)
2017. dec. 6. 00:03
 5/22 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom mit jelent?
2017. dec. 6. 00:08
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Egyik barátom most szakított a nőjével majdnem 5 év után. A csaj bipoláris. Kb 20 évet öregedett mellette, teljesen kicsinálta. Mikor közölte a hírt szinte mindenki gratulált neki, hogy ezaz végre, üdv újra köztünk. Azóta más ember, teljesen kicserélték, szinte irigylem most őt. Viccen kívül messzire kerülj el egy ilyen embert! Érzelmileg teljesen meg fog nyomorítani. Ja és minden próbálkozásod hiába nem lesz jobb, nem fog változni, nem segíthetsz rajta. Csak nem mindegy erre mikor jössz rá.
2017. dec. 6. 00:12
 7/22 anonim ***** válasza:

Akkor aki ilyen, az ilyen is marad "ez a szabály"?

2017. dec. 6. 00:16
 8/22 A kérdező kommentje:

Néha kb elfelejtem , hogy van "baja". Aztán tudatosítom magamban , hogy mégiscsak van.

Ő tisztában van a betegséggel , meg gyógyszert is szed. A periódusokkal is , és ilyenkor azt mondja , hogy "holnapra elmúlik ".

2017. dec. 6. 00:17
 9/22 anonim ***** válasza:
47%

És ha beszedi el is múlik. Én pár hét múlva kezdem a terápiát.

2017. dec. 6. 00:20
 10/22 A kérdező kommentje:

Elmúlik. De azért igy is megvan a mániás --én vagyok a jani , pörgök, meg "az életem egy sz@r" körforgás.

Csak megfigyeltem , hogy az előbbiben nekem szivesen beszólogat. És néha bántó.. önmagát meg a világ közepének látja.

2017. dec. 6. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!