Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Karácsonyozas mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilith1994 kérdése:

Karácsonyozas mennyi idő után? (Többi lent )

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nagyon helyeses es okos férfival. Vagyis már régóta ismerjük egymást de most úgy alakultak a dolgok hogy egymásba szerettünk hosszú és komplikált sztori de mindig is szerettük egymást mióta ismerjük a másikat. :)

Két hónapja végülis ki mondtuk hogy együtt vagyunk. Mikor egymással vagyunk akkor minden nagyon jó tudom hogy neki is mert mondta anélkül hogy kérdeztem volna bármit is. A kérdésem az lenne hogyha a szülők már tudnak a kapcsolatunkról akkor az együtt töltött karácsony az mikor lenne ideális? Mármint most még korai lenne ? Tudom hogy ezt vele kéne meg beszélnem de kíváncsi vagyok a véleményetekre .

Én annak ellenére hogy volt már hosszabb parkapcsolatom nem vagyok járatos az ilyenekben és nem szeretnék tapadós lenni vele szemben mert azt senki sem igazán szereti.

Én nagyon szeretnék vele lenni legalább egy napot karácsonykor mert a szeretet ünnepe még a családé és mi szeretjük egymást és a jövőnket is együtt tervezzük.

Előre is koszonom nektek a válaszokat :)

(A helyesírási hibákért bocsánat csak telorol írok és a kijelzőm el van repedve és így kicsit komplikált)

2017. nov. 27. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szentestét töltse mindenki otthon, 24-én, 25-én tudtok találkozni.
2017. nov. 27. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
1994 a felhasználó neved..ebből jól sejtem 23 èves vagy?? Ès az úriember?? 3hónap után èn szülőkkel 24este 25 e a páromè!
2017. nov. 27. 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom :) igen 23 vagyok :)

Párom 21 de gondolkodásban minimum 27-28 :)

2017. nov. 27. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Majd ha együtt éltek, és ti ketten képeztek egy családot. Szenteste mindig családi ünnep. 25,26.-án lehet karácsonyozni ha akartok, de a szentestét otthon a családdal illik tölteni.

Persze sokan csinálják azt, hogy megjárják mind a két családot 24.-én, de ennek semmi értelme. Pont a karácsony lényege veszik el, feladat meg rohanás lesz az egész. Mi párommal 5 éve vagyunk együtt, de ez lesz az első közös szentesténk. Szerintem ez maradjon meg családi ünnepnek. Van még 2 nap, ami pont megfelel arra, hogy ketten töltsétek.

2017. nov. 27. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :) igazából nem is arra gondoltam hogy 24.- én :) azt úgyis itthon töltöm egyedül ami picit rossz de elviselhető :)
2017. nov. 27. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Bátran megkérdezheted: "szívem, van valami elképzelèsed a karácsonyról? Találkozzunk valamelyik nap?"
2017. nov. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!