Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapokban sem mérhető rövid érzelemmel is telített románc után is lehet valakinek szerelmi bánata?
Nekem volt, hogy 3 hétig ismertem valakit, aztán pedig fél évig bele voltam betegedve hogy nem lett több.
Tudom elég bu zisan hangzik, de én vagyok a férfi. (És pedig általában tökös, normális, nőknél sikeres vagyok.)
26/F
Persze, sot, az a baj ezzel, hogy sok olyan kerdes marad megvalaszolatlanul. Nekem a leghosszabb kapcsolatom 5 ev volt. S ugy zarult le, hogy meg boven szerettem a lanyt, s meg most is ugy erzem, hogy egy kicsi reszem nala van, pedig ennek mar 6 eve. Elotte volt egy 4 eves kapcsolatom, amit elfelejtettem 1 het alatt. 1 eve zarult le egy 3 eves, ami szintén, volt 1-2 het.
De pl, volt egy eszmeletlen kalandom, 2 het intenziv romanc, 3-4 ev volt mire ujra beszelni tudtam vele.
Szoval ez csak toled fugg.
Nekem az a tapasztalatom mostanra, hogy mikor van programom, elfoglalom magam, szórakozom, akkor jó, egész jó. De egy sima munkanapon, otthon, eléggé szomorkás vagyok, érzem a hiányt. De nem tudok folyamatosan programokat csinálni magamnak sajnos:-) erre sem időm, sem pénzem nincs.
Azért írtam ki a kérdést amúgy, mert nem is akartam elfogadni, hogy egy ilyen rövidtávú valami, viszony??? után az ember ennyire lenn lehet. De ezek szerint létezhet. De hogy-hogy? Még csak össze sem vesztünk, semmi ilyesmi...
Utolsó, ha van valami jó recepted, megoszthatnád velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!