Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet a szerelmi kapcsolat roma nő, és nem roma férfi között?
Egyik ismerősöm elkezdett ismerkedni egy roma nővel, látszólag szimpatikusnak tűnik, de ez működhet közöttük hosszútávon?
Arról az ismerősömről feltételezni sem mertem, hiszen a habitusából úgy gondoltam, hogy nem kezdene romával. Kíváncsi lennék tapasztalatokra, ha esetleg voltak ismerőseitek, vagy pedig ha ti voltatok ilyen helyzetben.
Működhet, de te naaaagyon rá fogsz fázni. Ha szakítotok akkor felkészülhetsz a 10 fivére simogató ökölcsapásaira.
De több baj is van a cigányokkal:
- Harsányság
- Indulatos, "temperamentumos" viselkedés (üvölt ahogy tud, sérteget, verekedik)
- lustaság a házimunkával szemben, szóval csak akkor vállalad, ha te magad szeretsz 110%-ot nyújtani a takarításban, különben csak az a fele lesz meg, amit te készítesz el.
- cigányokra jellemző "szabadélet" szeretete ami hangulatos egy balkáni képeslapon, de amúgy nem vicces.
- sok gyereket akar majd
- verekedős, paréj rokonság
- cigarettázás. Még egy cigányasszonyt nem láttam még amelyik ne dohányozna
- cigányasszony-külső a harmadik gyerek után. Tudod amikor könnyebb átugrani, mint megkerülni
- gicces lakberendezés (gipszoroszlán, árányrámás tükör)
- szánalmas zenei és televíziós ízlés (kisgrófó, nótár mari, téelcé, éjjel-nappal budapest)
Előnyök:
- Cigány konyha egész jó (nagyanyám "szőke cigány" és fura-de-nagyon-finom kajái vannak. Erőteljes fokhagyma fűszerezés).
- Temperamentumos szex
- Sok-sok szabadulóbulin vehetsz részt a rokonaival.
- Fivérei tudnak minddig "olcsón" jó autót szerezni külföldről
- Hangszeren jobban játszik majd, mint te
- pro jóslások és sok babona ismerete
- Ha bajba kerülsz és befogadtak családtagnak bármikor előkerül 10 sógor bevédeni
Döntsd el, hogy előny/hátrány
- Sárga szoknya viselete állandóan
- Ki kell nyalnod a fenekét legalább egyszer (ismert cigánynő-fétis)
- Minden dolog leegyszerűsítése
- Hangulatemberség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!