Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet a szerelmi kapcsolat roma nő, és nem roma férfi között?
Egyik ismerősöm elkezdett ismerkedni egy roma nővel, látszólag szimpatikusnak tűnik, de ez működhet közöttük hosszútávon?
Arról az ismerősömről feltételezni sem mertem, hiszen a habitusából úgy gondoltam, hogy nem kezdene romával. Kíváncsi lennék tapasztalatokra, ha esetleg voltak ismerőseitek, vagy pedig ha ti voltatok ilyen helyzetben.
Működhet, csak az a kérdés, hogy meddig.
Több ilyen kapcsolatot is láttam már. (Az egyáltalán nem igaz, hogy a romák nem fogadnak be külsőst. Sőt, sokuknál látom, hogy direkt fehéreknél próbálkoznak.)
Láttam olyan kapcsolatot, ahol a leányzón igencsak kiütközött a származása, mert temperamentumos volt, irányítani akarta a férfit. Ezzel szemben tudok egy olyan házaspárt is, akik már legalább 20 éve együtt vannak, de lehet, hogy több. Az egyetemen ismerkedtek meg, és van egy közös lányuk. Nagyon boldogok.
21/L
7# 😅😅 cigánynő vagyok de nevetve olvastam amit irtál. Bár a fétises dologról tőled értesültem elősször.
A sok retkes miatt mondanak le minket pedig nálam a földről is ehetnél.
Plusz nem csak szabadulós bulik vannak hanem ballagás(ugye az csak egyszer van nálunk azért olyan nagy buli)lagzik szülinapok. Én úgygondolom hogy ha már egy magyar férfinek felkelti a figyelmét egy cigány nő akkor az biztos nwm a putriból való ergó nem kell a 7#nél írt dolgoktól tartani.
Nahát, a cigányok mióta tudnak írni?
Én azt vallom hogy igényes magyar ember nem választ maga mellé cigányt.
De azért a gipszoroszlán, árányrámás tükör meg a többi cigány giccs megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!