Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok ilyen férfit? A szerelem erről szól, hogy egy ilyen társat találunk magunk mellé ugye?
Nem fogok egy privát üzenetre sem válaszolni, nem azért teszem fel itt a kérdést, hogy itt találjam meg azt a férfit.
Szóval egy hónapig őrülten kerestem társat tinderen, majd pár randi és beszélgetések után sikerült végre észhez térnem hogy az nem az a hely ahol meg fogom találni a szerelmet.
Amilyen férfia vágyom: tisztességes, vidám, lehessen vele irónikusan viccelődni és csipkelődni, legyenek tervei a jövőre, szeressen utazni - mert nélküle nem mennék, ne legyen tipikus mai házasságellenes pasi, ne füvezzen, ne legyen alkoholista, tudjunk mélyen és tartalmasan beszélgetni.
Szerintetek létezik ilyen férfi? Vagy köztetek van ilyen? Had ne csalódjak a világban! :D Ismerek ellenpéldákat, de olyan ritkák!
Olyan elvárásaim nincsenek másokkal szemben, amelyeknek én nem tudnék megfelelni. Oké, a humort nem tudhatom :D De az még egész könnyen egyezik bárkivel.
Kb 20-25 éves pasikra gondolok. Ja és sajnálom, de én úgy gondolom ezek mellett a külső is számít, valamilyen borítóhoz vonzódni is kell. Hazudik aki azt mondja hogy egyáltalán nem számít a külső, én is szeretném, ha a szerelmem oda lenne a testemért és az arcomért, mosolyomért, hajamért. Én is szeretnék oda lenni az övéért. És nem, nem kell kockahas, husibb férfiakat jobban csípem.
A második kérdést azért tettem fel, mert még nem voltam szerelmes. :)
18/L.
Igen van ilyen pasi.
De egyébként az élet és a szerelmi élet nem egy mézes mázos rózsaszín valami aminek még most te gondolod.
De majd kinövöd.
Ilyesmi pasiból van épp elég, csak meg kell találni. Rólam is azt mondták eddig, hogy ilyesmi volnék.
A tapasztalatom az, hogy nyitottnak kell lenni és nem kell félni megismerni más embert, beszélgetni velük stb.
Viszont már egy évvel átléptem az általad megjelölt felső korhatárt és nekem a 18 éves túl fiatal.
Sok sikert a pártaláláshoz!
"Amilyen férfia vágyom: tisztességes, vidám, lehessen vele irónikusan viccelődni és csipkelődni, legyenek tervei a jövőre, szeressen utazni"
Nagyon sok ilyen van. De ha hozzáteszed, hogy a tervek a jövőre az nálad a több pénz megkeresését ígérő karrierizmust jelenti, na az már ritkább, mert az ilyen férfiak nem tartják sokra a karrierimust, sem az eltartást igénylő nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!