Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Találok ilyen férfit? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok ilyen férfit? A szerelem erről szól, hogy egy ilyen társat találunk magunk mellé ugye?

Figyelt kérdés

Nem fogok egy privát üzenetre sem válaszolni, nem azért teszem fel itt a kérdést, hogy itt találjam meg azt a férfit.

Szóval egy hónapig őrülten kerestem társat tinderen, majd pár randi és beszélgetések után sikerült végre észhez térnem hogy az nem az a hely ahol meg fogom találni a szerelmet.

Amilyen férfia vágyom: tisztességes, vidám, lehessen vele irónikusan viccelődni és csipkelődni, legyenek tervei a jövőre, szeressen utazni - mert nélküle nem mennék, ne legyen tipikus mai házasságellenes pasi, ne füvezzen, ne legyen alkoholista, tudjunk mélyen és tartalmasan beszélgetni.

Szerintetek létezik ilyen férfi? Vagy köztetek van ilyen? Had ne csalódjak a világban! :D Ismerek ellenpéldákat, de olyan ritkák!

Olyan elvárásaim nincsenek másokkal szemben, amelyeknek én nem tudnék megfelelni. Oké, a humort nem tudhatom :D De az még egész könnyen egyezik bárkivel.

Kb 20-25 éves pasikra gondolok. Ja és sajnálom, de én úgy gondolom ezek mellett a külső is számít, valamilyen borítóhoz vonzódni is kell. Hazudik aki azt mondja hogy egyáltalán nem számít a külső, én is szeretném, ha a szerelmem oda lenne a testemért és az arcomért, mosolyomért, hajamért. Én is szeretnék oda lenni az övéért. És nem, nem kell kockahas, husibb férfiakat jobban csípem.

A második kérdést azért tettem fel, mert még nem voltam szerelmes. :)

18/L.

2017. júl. 22. 00:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

:D hehe, pont olyan vagyok, mint ahogy leírtad!

De nem fogok írni, egyen csak a penész, hogy pont most szalajtottál el... Elvégre te írtad, hogy nem válaszolsz üzenetekre, úgy kell neked!

Én meg majd találok párt itt, Tinderen, vagy a vonaton hazafelé, esetleg a hármas metrón, ki tudja.

Ja és szingli is vagyok egy ideje már, ha nem írtam volna még.

De már nem sokáig! ;)

2017. júl. 22. 07:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Mostmar ertem , kb az egesz lenyegtelenne valt szamomra miutan lattam h meg nem voltal szerelmes!
2017. júl. 22. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nézd amiket itt felsoroltál sajnos nem sok ilyen van, rám mondjuk nagyrészt igazak, de nem is találtam még párt magamnak.

Persze tisztában vagyok a hibáimmal és folyamatosan teszek azért hogy kijavítsam őket, de hát hibátlan ember tudtommal nincs a földön.

Tetszik hogy ilyennek képzeled el a leendő párodat, és bár nem akarlak lehangolni mert nehezen fogsz megfelelő párt találni magadnak, mert sajnos én sem sok ilyen férfit ismerek, és nagyon nőket sem.

De mivel még iszonyat fiatal vagy, ne add fel azt hogy nem találsz magad mellé olyan párt aki teljesen megfelel számodra. Légy nyitott, beszélgess emberekkel, és ne erőltesd a dolgot. A társkeresőket meg felejtsd el, mert oda vagy azok járnak akiknek nagyon sok csalódásuk volt és sajnos a negatív dolgaikat szinte rád hárítják, vagy csak a szex miatt akarnak ott ismerkedni.

Ha van egy hobbid amit társaságban is tudsz űzni én azt mondom hogy élj az ilyen lehetőségekkel.

2017. júl. 22. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet találni könnyen ilyen pasikát, Kérdező, igen, a probléma csak az, hogy ezeket szoktátok a friendzónába csukni mindig.
2017. júl. 22. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!