Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akirol azt gondoltad h eleted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akirol azt gondoltad h eleted szerelme, szakitas utan mennyi idovel jott az erzes h " Uristen mit ettem rajta"?

Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 23:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem inkább az a gondolat jött, hogy úristen, hogy lehet ekkorát csalódni valakiben.
2017. nov. 3. 23:36
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Már szakítás előtt jött a felismerés.
2017. nov. 3. 23:40
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Akkor amikor még képes volt negatívumban a szakítás utan újat mutatni. Akkor -meg azóta is- azon eltöprengten olykor, hogy én tulajdonképpen mi a francot szerettem ebben az emberben. Érdekes mert azóta külsőre sem vonz fikarcnyit sem, sőt inkább taszít.
2017. nov. 3. 23:41
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

nekem igazából nem jött el ez,mert mire őt megismertem,addigra már túl voltam jó pár kapcsolaton és fel tudtam mérni,hogy külsőre is meg belsőre is 10es.

szóval utána is voltam,meg vagyok is boldog a kapcsolataimban,de mindig ott van,hogy őt nagyon elba-sztam.

2017. nov. 3. 23:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából három ilyen volt, abból kettőre a mai napig nem tudok rosszat mondani, jó érzéssel gondolok vissza rájuk. Az egyiknél én voltam még túl tapasztalatlan, a másik meg egy bonyolult eset volt, egy darabig haragudtam rá, aztán megértettem, mit miért tett, miért viselkedett úgy, ahogy.

A harmadiknál meg egyszerűen túl sokat változott a viselkedése, de még fiatal volt. Belekerült egy új társaságba egyetemen, és "hozzájuk idomult".

A harmadiknál érzem még, hogy talán túl hamar ellepett a rózsaszín köd, és sose volt valójában olyan, mint gondolom, a másik kettő viszont kis hibákkal, de számomra majdnem tökéletes volt, nem akartam az ellenkezőjét bebeszélni magamnak, hogy könnyebb legyen túlleni rajtuk.

Az egyiknél már 14 évről beszélünk, kétlem, hogy valaha eljön a "mit ettem rajta" érzés.

2017. nov. 4. 00:00
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Remélem eljutok arra a szintre, mint te 4-es, velem most szakítottak egy hete, nyilván még vágyok vissza hozzá, de tudott felmutatni negatívat a szakítás óta... hátha átlendülök én is.
2017. nov. 4. 00:00
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom, a kérdező, válaszolók nők. Pasiként, hasonló gondolatok sem voltak soha.
2017. nov. 4. 06:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez az "életem szerelme" érzés csak a mostani páromnál van, előtte senkinél nem volt. Hiába voltak hosszabb kapcsolataim, hiába voltam fülig szerelmes, valahogy mindig tudtam, hogy csak "vendégek" az életemben egy darabig. Persze el tudtam képzelni, hogy talán egyszer majd összeköltözünk, vagy gyerekünk lesz stb, de erőltetett volt, nem annyira valós. Ettől függetlenül én sem tudok rosszat mondani egyikőjükről sem. Persze voltak hibáik, volt akivel nagyon csúnyán mentünk szét. De alapvetően jó emberek, akiket lehet szeretni, csak nem nekem valóak voltak. A mostani párommal egész más. 5 éve vagyunk együtt, az első pillanattól teljesen más érzés volt, mint bárki mással előtte.
2017. nov. 4. 06:54
 9/14 anonim ***** válasza:
5 éve szakítottunk, nagyon csúnyán, és mai napig azt gondolom, hogy ha látjuk egymást véletlenül valamiért, akkor van benne valami, ami nem indokolt számomra, de csábít. Nem külső miatt, nem is néz ki olyan jól. És ez kölcsönös. Úgyhogy inkább kerüljük egymást, mintha muszáj lenne.
2017. nov. 4. 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Kb. egy év. Külsőleg egyébként nagyon vonzó, szexi stb., de nekem pont a személyisége tetszett meg anno... vagyis inkább az a személyiség, amilyennek mutatta magát. Szerénynek, jó fejnek tűnt, olyan nőnek, aki egyáltalán nincs elszállva magától. Aztán telt-múlt az idő, és rájöttem, hogy egyszerűen imádja magát a "tökéletes és tökéletesen szerény" nő pózában illegetni. Van ez a vicc: "Régebben beképzelt voltam, de most már tökéletes vagyok", na, kb. ezt a szintet hozta a való életben. A végső szög a koporsóban az volt, mikor a szakításunk után kb. egy évvel megtudta, hogy már más lány tetszik, erre azzal jött, hogy én abban a lányban csak egy "pótlékot" keresek, aki rá emlékeztet... Ott azért leesett az állam: hogy lehet ennyire beképzelt valaki?
2017. nov. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!