Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akirol azt gondoltad h eleted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akirol azt gondoltad h eleted szerelme, szakitas utan mennyi idovel jott az erzes h " Uristen mit ettem rajta"?

Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 23:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kicsivel több mint 3 hónapja volt a szakítás 1.5 év után (kulturált, de szomorú és higgadt, megbeszélős fajta), de sosem fordult meg a fejemben, hogy mit ettem volna rajta. :) (Igen, elengedtem, nem azért, bár a napokban volt egy kis megingásom, de ja). Tőle is tanultam sok mindent és megköszöntem a lehetőséget, hogy egymással lehettünk. Remélem másban meg fogja találni a számítását (meg én is). Azt egyébként sosem értettem, hogy sokan utálkoznak, meg azon kattognak, hogy a "szemétláda".. ha úgy is érzel, akkor inkább azon dolgozz, hogy dolgozd fel/felejtsd el ha nem volt jó, ne ragadj le, ne dagonyázz! :)

Lehet lepontozni! :)

2017. nov. 4. 09:09
 12/14 anonim ***** válasza:

valamit ettem rajtuk, és tudom, is, hogy mit.

miért tagadnám le, mikor kiábrándulok belőlük?

ez a kérdés olyan, mintha elhinnéd a legendát, hogy van a rózsaszín köd, mikor hülye vagy. és mikor odébbáll a köd, ott marad egy senki, egy érdektelen valaki.

áltatni akkor sem szoktam magam, mikor kapcsolatban vagyok. nyitva tartom a szemem, és remélem a legjobbakat, ennyi. ez nem egyenlő azzal, ha te nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy úgyis lesznek problémák, és senki nem tökéletes.

jobban szeretném azt szeretni, aki van, mint a fejemben levő ideálokat.

mégis érzem, hogy akivel szakítottam, már nem leszünk együtt, csalódtam bennük, nem csinálom vissza.

mindegyik helyzet más pedig a fontosabb kapcsolataimmal - az egyikkel egyáltalán nem vagyok hajlandó beszélni, egy másikkal alkalmanként ha véletlen összefutunk, jól tud esni, a harmadikat pedig SZINTE a barátomnak mondanám. ha felhív telefonon, sokáig beszélünk, és a romantikus életemet leszámítva mindent elmondhatok neki pontosan úgy, ahogy van. ez mégse veszélyezteti a jelenlegi kapcsolatomat. a kapcsolatomról annyit tud, hogy van, kb. milyen a srác, és kb. mióta tart. a többi magánügy.

2017. nov. 4. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Ehhez nagyon tudatlannak kell lenni. Nekem nem volt ilyen.
2017. nov. 4. 10:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Az eletem szerelme szokapcsolatot azok miatt irtam akik szeretik az ilyen nagy szavakat,de valojaban megis ez irja le h a sok kozul a legfontosabb szerelmeink. Masreszt nem feltetlenul arra hegyeznem ki a kerdest h megtagadja az ember a sajat valasztasat,hiszen ezzel sajat magat kopne szembe,inkabb csak arra celoztam h ahogy rakodnak ujabb tapasztalatok egy ilyen kapcsolat utan az emberre,ahogy idoben tavolodik el a rozsaszin kodtol,mennyire maskepp latja mar a masikat is es ehhez kinek mennyi ido kellett. Nem hiszek en sem a nagy ö-ben, sok fontosabb ember van az eletunkben es az o emlekuk talan tovabb elkiser. De azert fakul rendesen.
2017. nov. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!