Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideig tart még? Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tart még? Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem a párom, de még mindig nem érzem magam sokkal jobban, meddig tart még ez? :(

2017. okt. 31. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:

ez sok mindentől függ

meg kellene próbálnod lefoglalnod magadat, sikerélményeket szerezni, kikapcsolódni

2017. okt. 31. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sajnos senki nem fogja tudni dátumra pontosan megmondani neked.

Nagyon de nagyon sok dologtól függ.

pl.:

-meddig tartott a kapcsolatotok

-mennyire szeretted őt

-mennyire volt viharos, változatos kapcsolat

-vannak-e lezáratlan részei

-szakítás óta kapcsolatban vagytok-e, találkoztok, látjátok egymást?

-te milyen tipusú ember vagy, hogyan dolgozod fel a veszteségeket.

Sok dologtól függ.

Még egy embernél sem egyforma 2 szakítás. Pl. egy 10 éves kapcsolatomat kb. 2 hét alatt zártam le magamban, majd egy 7 éves kapcsolatomat 17 hónap elteltével sem sikerült.

Mindenesetre találj ki magadnak célokat, foglalkozz sokat önismerettel, csinálj olyan dolgokat amit egy párkapcsolatban nem tennél (nem duhajkodásra gondolok hanem pl. időigényes hobbi), tanulj új dolgokat, járj el barátokkal ide-oda...

41f

2017. okt. 31. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ miért szakított. Leírod?
2017. okt. 31. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. fél évembe telt. Ez lassú folyamat
2017. okt. 31. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 év kellett és egy férfi aki újra meg tudta dobogtatni a szívem.Addid is voltak próbálkozásaim de nem ment...sehogy senkivel.
2017. okt. 31. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1évig tartott a gyász folyamat nàlam.Aztán elmult elfelejtettem.De a kezdeteknél iszonyú ürességet éreztem tiszta depis voltam.
2017. nov. 2. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Az enyém mást választott, ő gyorsabb volt. Nekem is nagyon hiányzik.

Itt egyszer azt olvastam, hogy abba kell belegondolni, hogy nem kellettem neki, ha ő nem akart, nem voltam neki fontos, elutasított, stb., akkor miért is akarunk vele lenni? Egy olyannal, aki nem érdemel meg minket, akinek mi nem voltunk fontos.

Ettől egy kicsit jobb lett, már nem gondolok rá sokat, de hátha vkinek többet segít.

2017. nov. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!