Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi? :D
Van egy munkatérsam akit lassan 2 hónapja ismerek és nemtudom hogy lehet e köztünk több mint barátság vagy sem..
Egyszer úhy érzem hogy lehet több is , hogy keresi a társaságom, hogy próbálja velem tölteni az időt, de vannak olyan napok is amikor szinte észre sem veszi hogy ottvagyok vagy nem is keres/kérdez semmit.
Szerintetek hagyjam a fenébe és ne éljem bele magam ?
26 a lány 22 F én.

Néma gyereknek...
Meg kell kérdezni, megbeszélni, nem csak úgy feladni!

valszeg ugyanúgy van mint te. Mivel ahogy leszűrtem mindig ő keresi a társaságod, ezért azt hiheti, hogy téged nem érdekel ő, viszont amikor meg összeszedi a bátorságát akkor odamegy.
Am simán kezdeményezhetsz, az még szexi is szerintem, hogy egy lány annyira magabiztos, csak a lényeg hogy ne vedd át az irányítást.;)

2 hónapos munkatársi kapcsolat.
Kérdés, hogy milyen esetekben "keresi a társaságod"?
Nem lehet, hogy csak a munkával kapcsolatosan keres meg, te pedig valami mást próbálsz ebbe belemagyarázni?
Személy szerint óvnálak attól, hogy munkahelyen keress párkapcsolatot. Semmi jóra nem vezet.
Van az a mondás, hogy házi nyúlra nem lövünk.:)
Nem csak munka miatt keresi a társaságom hanem eggyütt járunk boltba vagy épp cigizni...de nemkem nem egyértelmű hogy akar e valamit vagy sem...elhívni nemigazán tudom mert kűlföldön dolgouzunk így kevés a szabadidő de valaki volt már hasonló helyzetben?
Rákérdeznékhogy lehet e több mint barátság de ha aztmondja hogy nem akkor már nem lenne ilyen jó a viszonyunk

#8-as vagyok.
Szerintem ne magyarázz a viselkedésébe semmit.
Most, hogy megírtad, hogy külföldön dolgoztok, lehet az ő részéről csak annyi, hogy a honfitársa társaságát keresi és nem egy partnerét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!