Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mi? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi? :D

Figyelt kérdés

Van egy munkatérsam akit lassan 2 hónapja ismerek és nemtudom hogy lehet e köztünk több mint barátság vagy sem..

Egyszer úhy érzem hogy lehet több is , hogy keresi a társaságom, hogy próbálja velem tölteni az időt, de vannak olyan napok is amikor szinte észre sem veszi hogy ottvagyok vagy nem is keres/kérdez semmit.

Szerintetek hagyjam a fenébe és ne éljem bele magam ?

26 a lány 22 F én.

#szerelem #Barátság/
2017. nov. 28. 23:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad, de miért nem hívod el kávézni vagy valami? nem kell túl bonyolítani, ha bejössz neki elmegy, ha nem akkor meg úgy is mindegy. :D
2017. nov. 29. 00:18
 2/14 Éron91 ***** válasza:
Mi lenne ha elhívnád valahova? Találj ki valami extrább programot a mozi,vacsora,kávén kívül és hívd el oda. Pl elmegyek 2hét múlva kisoroszlánokat simogatni, lenne kedved eljönni velem? A program kb mindegy ha tetszel neki kutyaszart lapátolni is elmenne veled,de azért én ajánlom hogy valami extrával rukkolj elő azért,megmutatja hogy milyenek a szándékaid. Ha valami ötletessel tudsz előállni másképp kezelik a helyzetet a csajok is...általában ez a tapasztalat. Sok sikert.
2017. nov. 29. 00:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Néma gyereknek...

Meg kell kérdezni, megbeszélni, nem csak úgy feladni!

2017. nov. 29. 00:27
 4/14 anonim ***** válasza:

valszeg ugyanúgy van mint te. Mivel ahogy leszűrtem mindig ő keresi a társaságod, ezért azt hiheti, hogy téged nem érdekel ő, viszont amikor meg összeszedi a bátorságát akkor odamegy.

Am simán kezdeményezhetsz, az még szexi is szerintem, hogy egy lány annyira magabiztos, csak a lényeg hogy ne vedd át az irányítást.;)

2017. nov. 29. 00:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad, nekem is van ilyen munkatársam.
2017. nov. 29. 01:04
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem a kérdező a pasi
2017. nov. 29. 02:36
 7/14 Missi_Key ***** válasza:
Keresd te, vagy hivd randizni. Csak legyen egyértelmü hogy randi és nem csak munkatàrsi-haverkodjunk
2017. nov. 29. 03:17
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

2 hónapos munkatársi kapcsolat.

Kérdés, hogy milyen esetekben "keresi a társaságod"?

Nem lehet, hogy csak a munkával kapcsolatosan keres meg, te pedig valami mást próbálsz ebbe belemagyarázni?

Személy szerint óvnálak attól, hogy munkahelyen keress párkapcsolatot. Semmi jóra nem vezet.

Van az a mondás, hogy házi nyúlra nem lövünk.:)

2017. nov. 29. 07:38
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem csak munka miatt keresi a társaságom hanem eggyütt járunk boltba vagy épp cigizni...de nemkem nem egyértelmű hogy akar e valamit vagy sem...elhívni nemigazán tudom mert kűlföldön dolgouzunk így kevés a szabadidő de valaki volt már hasonló helyzetben?

Rákérdeznékhogy lehet e több mint barátság de ha aztmondja hogy nem akkor már nem lenne ilyen jó a viszonyunk

2017. nov. 30. 01:00
 10/14 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok.

Szerintem ne magyarázz a viselkedésébe semmit.

Most, hogy megírtad, hogy külföldön dolgoztok, lehet az ő részéről csak annyi, hogy a honfitársa társaságát keresi és nem egy partnerét.

2017. dec. 8. 06:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!