Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszaszerezhetem, saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezhetem, saját hibám kijavításával?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szeret (5évet voltunk együtt)

Szeret, ezt éreztette több módon is, elő évforduló ajándékkal is meglepett, nagyon boldog voltam. Testileg is vonzom. (5 év után is volt, hogy elém jött s felállt neki).

Egyik hétvégén kifogást mondott mi okból kell találkozós bulira mennie (szerintem azért kifogással jött, mert nem akart megbántani, hogy közös progink helyett ez lenne), de elhívott, szval tiszta szándék.

Barom agyam kombinálni kezdett...rosszat álmodtam s durcásan keltem fel s megbántottam őt.

De neki se kellett volna sztoris kifogást mondani :/

Összevesztünk, mert megbántottam.

Nagyon felhúzta magát, hogy meglepetés után ilyen voltam, ami érthető s elküldött.

Rá 2 héttel is elmentem bocsánatot kérni s elküldött...semmire nem válaszolt csak azt mondogatta menjek el.

Az utóbbi 1-2 évbe bele gondolva nem is nagyon mozdultunk ki, lusta voltam s nemet mondtam, ő szerintem meg elfolytotta magába (neki az is konfriktus, ha megegyezni kell dolgokba- inkább áthidalja).

Túl kell tennem magam lustaságon s kimozdulni, szeretnék megváltozni, teszek is érte. Nem akarom veszni hagyni a kapcsolatunkat. Mindketten hibásak vagyunk: Lusta vagyok kiruccanni, ő pedig csendbe marad. (mindenkivel ilyen, anyjával is, ismikkel is)

Kérdés: Hagyom kicsit az érzelmeket lecsitulni. 1-2 hónap után felkeresném s aranyközéputat megbeszélni, addigra változtatva magamon.

Ha látja s érez még valamit irántam, van esély a kapcsolat újra kivirágzásához?

El akarom hívni majd valamerre mozi stb.

Bulizós voltam régen is.

#szerelem #kapcsolat #javítok magamon #érte bármit.
2017. nov. 27. 08:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es köszönöm a kedves tanácsot, átgondolom. Remélem a többiek torkát is átharaptad virtuálisan, akik azt gondolták, hogy kísérteties a hasonlóság egy másik kérdéssel, és azt gondolták, ugyanaz a felhasználó tette fel a kérdést. Privát üzenetben is leírtam, de itt, nyilvánosan is leírom, hogy BOCSÁNAT, TÉVEDTEM. Nem keverlek össze senkivel, de úgy tűnik, többen jártok nagyon hasonló cipőben. Itt a javított válaszom: Ha tényleg csak annyi a baj, hogy keveset jártatok el, az könnyen orvosolható. Érdemes megpróbálni.
2017. nov. 28. 08:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Huhaa van egy pár hónapos kapcsolatod.

Elég gyerekes "felvágás" akar ez lenni.

Kicsit több mindent tettem asztalra, mint te. Pár dolgot egymással párhuzamosan tanultam ki.

Elárulom nem az fogja meghatározni az ember életét mit tett le, hanem mit kezd vele. :)

Vannak mély pontjai az embernek, de felkel s lép tovább.

Majd írj 25 éves korodba, mit is értél el, majd 30 évesen.

Lássuk mire viszed, kis tökéletes xD

Sok olyan ember van itt, aki okoskodik és a hosszabb beszélgetések alatt beletörik a bicskája.

Köszönöm a válaszokat azoktól, akik normálisan írtak, még ha negatív vagy pozitív választ is kaptam.

2017. nov. 28. 08:38
 13/13 anonim ***** válasza:
De jó emberismerő vagy Kedves Kérdező! Örülök, hogy látatlanban pár komment és levélváltás után mindent tudsz rólam.
2017. nov. 28. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!