Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Saját barátnőjét megalázza,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját barátnőjét megalázza, miért?

Figyelt kérdés
Meg egy kis salátát sem vesz,eheztetne is,ha együtt laknak.Ezen is veszekedett velem ,meg haza is küldött.Annyira ismerem hogy tudtam fent lessz a Badoon ,mindig ezt csinálja.Ha veszekszik velem beszélget is másokkal nem csak akkor mellettem is csalogató Ft meg akart csalni.Parhuzamossan mellettem is volt valakije.Kettös életét írt.Irogatot folyton másoknak is.Teljessen tönkre tett,amúgy sincs önbizalmam.kisirom a szemem.mindig.Nem tudja a saját szülinapomra és még a fiú kiabál a lánnyal mert nem akar salátát venni.?Nem vagyok nagyra vágyó sosem kerek,nem is kapok!Inkább ő várja el és így is adok.A semmiből is volt én keszitetem kaját.Amit le is f.kazot..Probalok egészségesen fözni ,de sokszor kicsit más az ízvilág .És volt ,hogy azt úgy kritizált,Nem tart eléggé vonzónak?miért ilyen?Már jó lenne ha szeretné,amit tett is velem. Ö is.
2017. nov. 13. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Próbáld meg érthetően leírni, mit is akarsz, és akkor lehetne rá válaszolni is.
2017. nov. 13. 10:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezt is megteheti, így is vele maradsz.

Tipikus ostoba lábtörlő picha vagy.

2017. nov. 13. 10:54
 3/12 anonim válasza:
Tudom, hogy közhely, de többet érdemelsz. Keress olyat, aki megbecsül, biztosan fogsz találni.
2017. nov. 13. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Miért vagy vele? Nem kötelező!
2017. nov. 13. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

#3. Nem tud. Nincs és nem is volt önbecsülése.

Pszichológust keress kérdező, azt a barmot meg dobd ki.

Akkor ismerkedj, ha már meggyógyultál.

31/f

2017. nov. 13. 11:03
 6/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Íráson is látszik, hogy nincs önbecsülésed. Szerintem sokan tudnának feltétel nélkül is szeretni, mindent megadnának neked, hogy jól érezd magad, de valamiért ez neked jobban tetszik, az alázás mindennapos téma a nők körében. Valóban én sem tudom, de mi a kérdés pontosan?
2017. nov. 13. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert élvezi hogy uralkodhat rajta, hogy "hatalma" van felette.

Te pedig tipikusan az az ember vagy, akube minél nagyobbat rúgnak, annál jobban bújik, annál jobban bizonyítani akar. Miközben belülről teljesen megsemmisül. Csoda hogy (még) nem ver, vagy csak nem írtad, de ebből az is simán következhet majd.

Nem szeretek szakítást tanácsolni, mert szerintem a legtöbb problémát meg lehet beszélni, de a te esetedben ez pont nem így van. Ennek a pasinak olyan nő kell akit a földig alázhat. Menekülj, mert nem lesz jobb! Sok olyan férfi van aki megbecsülne egy ilyen lányt.

2017. nov. 13. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Kitalálom....”egyetemista” vagy te is-.-

Ha nem...akkor proli csakádból származol és nem kaptál megfelelő neveltetést, de megérdemled, attól, hogy az élet nem tanított meg, függetlenül felfoghatnád a dolgot. Szóval maradj vele, hagyd had csináljon fel, majd elhagy valami kis szukáért, aztán a szuka elhagyja, aztán visszamegy hozzád, te visszafogadod....ez lesz a sorsod, nyugodj bele.

2017. nov. 13. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Látom, ez már nem az első kérdésed.

Tudod, attól, mert itt rinyálsz, semmi nem fog megváltozni.

Két lehetőséged van. 1. Kilépsz ebből a kapcsolatból. 2. Vele maradsz, mert ahogy látom, te az a fajta "nő" vagy, akibe ha hármat belerúgnak, önként megy oda a negyedikért. De a te dolgod... csak akkor ne rinyálj.

Egyébként mi a francfene ez a saláta-mánia?

2017. nov. 13. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Mert megteheti és tanulatlan.

Csak használ téged.

2017. nov. 13. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!