Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Saját barátnőjét megalázza,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját barátnőjét megalázza, miért?

Figyelt kérdés
Meg egy kis salátát sem vesz,eheztetne is,ha együtt laknak.Ezen is veszekedett velem ,meg haza is küldött.Annyira ismerem hogy tudtam fent lessz a Badoon ,mindig ezt csinálja.Ha veszekszik velem beszélget is másokkal nem csak akkor mellettem is csalogató Ft meg akart csalni.Parhuzamossan mellettem is volt valakije.Kettös életét írt.Irogatot folyton másoknak is.Teljessen tönkre tett,amúgy sincs önbizalmam.kisirom a szemem.mindig.Nem tudja a saját szülinapomra és még a fiú kiabál a lánnyal mert nem akar salátát venni.?Nem vagyok nagyra vágyó sosem kerek,nem is kapok!Inkább ő várja el és így is adok.A semmiből is volt én keszitetem kaját.Amit le is f.kazot..Probalok egészségesen fözni ,de sokszor kicsit más az ízvilág .És volt ,hogy azt úgy kritizált,Nem tart eléggé vonzónak?miért ilyen?Már jó lenne ha szeretné,amit tett is velem. Ö is.
2017. nov. 13. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne égy salit, nem vagy nyúl, egyé véres húst.
2017. nov. 13. 14:18
 12/12 anonim ***** válasza:
egyetemista, lol. még írni se tud.
2017. nov. 13. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!