Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran mondod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran mondod a párodnak, hogy szereted?

Figyelt kérdés
Mennyi idő telt el, mikor először kimondtad?
2017. nov. 24. 14:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi még nem mondtuk. Én nagyon szeretem, de nekem nem könnyű kimondani ezt. De más egyéb szavakkal éreztetem, illetve tettekkel.

Ő pedig egyáltalán nem a szavak embere, tipikus erős férfi képét akarja mutatni mindig. Ő a tetteivel nagyon jól érezteti hogy mit érez.

Idővel majd kimondom, de még nem állok készen :))

2017. nov. 24. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és 5 hónapja vagyunk együtt, 11-es voltam
2017. nov. 24. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Soha nem mondtam - 5 éve vagyunk együtt és 2 gyerekünk van
2017. nov. 25. 00:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként tök érdekes, akik hosszú évek óta együtt vannak a válaszok alapján szinte minden nap mondják a másiknak. Szerintem ez nem véletlen. Azokban a kapcsolatokban van igazi szerelem, ahol ezt minden nap kifejezik a másik felé.
2017. nov. 25. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:

14: nem vagyunk egyformák szerintem ez nem ezen múlik.

Nekem az előző barátom kb minden nap mondta majdnem.. Elcsépelt lett az a szó hogy szeretlek. Semmilyen lett. Nem is nagyon hittem el már a végén mert tok olyan volt mintha megszokásból mondaná. Aztán meg is csalt hozzatennem. :D szóval..

Egyébként azt hogy szeretsz valakit nem csak azzal fejezed ki hogy azt mondod szeretlek.

A vigyázz magadra, legyél jó, hiányoztál, nagyon szép vagy, szeretnélek látni stb. kifejezések is pontosan ugyanezt tükrözik. Illetve a tettek. A legfontosabbak.

Sőt nekem néha ez többet is ér mint egy kósza szeretlek. Más mondani és meg is tenni valamit, ahhoz több erőfeszítés idő kell. Erre nagyon kell figyelni szerintem.

Persze az is kell de én nem szeretnem ha a párom minden nap mondogatná.

11es voltam.

2017. nov. 26. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!