Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondod ki a párodnak hogy szereted?
3 hónapja ismerkedtünk meg, viszonylag sokat találkozunk. 2 hónapja vagyunk kapcsolatban. Azt már mindketten kimondtuk hogy sokat jelentünk egymásnak, és szeretünk a másikkal lenni. Én részemről azt érzem hogy szeretem, szerelmes vagyok belé, de nem vagyok benne biztos hogy, ez nála is így van. Ő lassabban közeledik a másikhoz, és nehezebben esik szerelembe.
Legszívesebben kimondanám és tudtára hoznám hogy nagyon szerelmes vagyok belé és nem bírom elképzelni nélküle a mindennapjaim. csak attól félek, hogy ő neki még ahhoz hogy ezt kimondja idő kell, és kellemetlenül jönne ki a helyzet neki.
Szóval mi a véleményetek mit tegyek, mondjam meg neki hogy beleszerettem, és legjobb esetben ő megölel és azt mondja én is téged (mint egy megerősítést kapva végre ő is kimondhatja) legrosszabb esetben ő csöndbemarad,
vagy inkább tartsam még magamban.
egyébként a pillantásain az ölélésén a csókjain érzem hogy fontos vagyok neki.
ja és annyi még fontos lehet hogy én 20/F vagyok ő meg 20/L
Szerintem is mond el neki!
Ha ő még esetleg bizonytalan, akkor max tényleg átölel, de rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!