Elmondtad a párodnak, hogy nem szereted az anyját?
Igen, elmondtam az exférjemnek hogy ki nem állom az anyját. Tudta jól. Néha voltak viták köztem és anyósom közt,és volt amikor az anyja mellé állt. Mivel nem tudtuk kezelni a helyzetet,és egyre jobban eldurvult a dolog,így inkább csendben elváltunk. (csak megjegyzem: nem éltünk együtt az anyóssal,de sajnos az utca végén laktak így alig pár 100 méter választott el minket egymástól)
A vicc az egészben az,hogy lassan 10 éve elváltunk,és azóta mindketten újra házasodtunk. A volt anyósom azóta egy kedves tündér velem,és amikor meglátogatjuk (a fiam rendszeresen megy hozzá mint mamájához) állandóan készít nekünk minden jó dolgot (lekvárokat,befőtteket stb) Ma már nagyon jó barátságban vagyunk. Még a férjemet is szereti..:)
Igen, elmondtam, hogy nem szeretem az apját (apósomat).
De szerencsére nem ő a férjem, úgyhogy nem csinálok ebből ügyet :) Amikor ritkán találkozunk, akkor elvagyok vele, de nem leszünk "puszipajtások"
Köszönöm a válaszokat!
Jelenleg anyósjelölteméknél lakunk és én minél előbb szeretnék innen elköltözni. A kérdést azért tettem fel, mert nem tudom eldönteni, hogy megmondjam-e a páromnak, hogy az anyja miatt van az egész.
Férjem nagyon is tudja, hogy milyen az anyja + a sogornom. Ketten egyutt elviselhetetlenek. Még a férjem is kiakad toluk. De ennek ellenére soha sem veszekedtem, ellenkeztem stb., mindég tisztelettudoan beszélek vele/veluk vagy kerulom a dolgokat.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!