Szereted az életet?
Ha eltekintek/tekintünk az értelmetlen háborúktól, az erőszaktól, a betegségektől és minden rossz dologtól (amiket szerencsére eddig még soha nem kellett megélnem), szerintem csodálatos ez a világ!
Annyira szép és izgalmas a Föld(kár, hogy sokan nem vigyáznak rá), gyönyörűek a tájak, az állatok, akikkel együtt élünk, a növények, amik körbevesznek minket.Szerintem minden nagyon szép.
Szeretnék minél több helyre eljutni, minél több mindent látni.
Szeretek nő lenni, szerintem ez is egy izgalmas dolog.
Szeretem tervezni a jövőmet, a mindennapjaimat.
Szeretek élni, szórakozni, társaságban lenni.
Szeretek utazni.Sosem tudom, hogy kikkel találkozok, kiket ismerek meg, mi fog majd történni.Nagyon izgalmas.
Ti hogy látjátok az életet, a világot?=)
A gonosz emberek kíméljenek olyanfajta megjegyzésektől, hogy "jó, hogy ez a legnagyobb problémád" és ehhez hasonlóak, mivel természetesen nekem is vannak kisebb-nagyobb gondjaim az életemben, de most nem erről van szó, hanem, hogy általában véve én szeretem a világot, ahol élek és szeretnék nagyon sok mindent és sok embert megismerni és ÉLNI!
24/L
Szeretem a családomat és hogy viszonylag jó helyre születtem.
Szeretem a barátaimat is, nagyon jók és igaz barátok jutottak nekem :)
Szeretem a természetet, ott tudok igazán feltöltődni, megbecsülöm a fákat, a virágokat és a szép zöld füvet is :)
Én is szeretem tervezni a jövőmet, jó elképzelni hogy milyen házban fogok lakni, hogy milyen autót fogok vezetni és hogy milyen lesz az életem mondjuk öt év múlva :)
Én is szeretek nő lenni, így nézegethetek kozmetikai tanácsokat, megcsinálhatom a hajamat, kutathatok csini frizura tippek után és mehetek vásárolni! :)))
És még tudod mit szeretek? Hogy vannak ilyen emberek, mint te is pl, akik eszembe juttatják hogy végül is mit szeretek a világban! :)
Szép napot és szép életet Neked/Nektek!
:)
23/L
Az életed nem egy kötelesség, hanem egy lehetőség. - Nem szó szerinti idézet egy nálam okosabb embertől, amivel nagyon egyetértek.
A Te korodban pont úgy éreztem, ahogy Te most, és ez így van rendjén. Sajnos azonban most, hogy már több mint dupláját éltem a Te korodnak, nem mindent látok olyan gyönyörűnek. Szépen sorban eltávoztak az életből a számomra legfontosabb emberek, s így, hogy velük együtt nem gyönyörködhetek a tájakban, növényekben, állatokban, nem bújhatok hozzájuk, nem beszélgethetek velük, már nem tudom hinni, hogy az élet csak csupán szép. Sőt!
Örülök, hogy Te még a világ "másik oldalát" nem ismerted meg, kívánom, hogy ez számodra még nagyon sokáig így maradjon!
nekem "túl" pozitív a gondolkodásod, de azért egyetértek veled. a jelenlegi "állapotomban" nagyon is szerencsésnek gondolom magamat, és boldog vagyok. az elmúlt időben sok pozitív visszajelzést kaptam ezért is örülök.
legfőképpen a barátomnak, a barátaimnak, ismerőseimnek köszönhetem azt, hogy ebben az "állapotban" vagyok.
"Ez a világ egy másik világ pokla."
Az én világomé. Szóval a válaszom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!