Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáltak a szüleid, a...

Hogyan reagáltak a szüleid, a mikor elmondtad, hogy nem vagy szűz?

Figyelt kérdés

Van egy tartós kapcsolatom(tudom nem hangzik hosszú időnek 5 hónap, de már sok mindent tudunk egymásról, megvan harmónia is és nagyon szeretjük egymást) jövő hónapban le szeretnék vele feküdni(ekkor leszünk 6 hónapja együtt), de édesanyámmal nem lehet beszélni a szexről, sajnos tabu téma és ma poénosan megkérdeztem, hogy szóljak-e neki, hogyha elvesztem, erre kissé kiakadt, illetve nagyon meglepődött. Nem tudom, hogyan fogadja majd, ha lefekszem a barátommal, nem szeretném, ha annyira kiakadna, hogy többet nem engedné, hogy feljöjjön hozzám.

(17/L)

2012. ápr. 7. 22:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanabban a helyzetben voltam mint te, csak én paraszt voltam és a szex előtt 10 perccel küldtem Apámnak egy smst
2012. ápr. 7. 22:13
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj neki, szerintem nem tartozik rá. Vegyél óvszert, vigyázz magadra, és érezd jól magad :) Én nem mondtam meg anyának anno, és nem is lett ezzel semmi baj. :) Pedig az én anyám egyáltalán nem prűd, és nem akadt volna ki ha elmondom. Egyszer mikor annyi lehettem mint te rákérdezett, én meg mondtam, hogy igen szexeltünk. Nem faggatott.
2012. ápr. 7. 22:15
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Nem ide tartozik, de mindek kell időhöz kötni 5 hónap?% és ha akkor nem lesz kedved, vagy feszült leszel, muszáj lesz mert az az 5. hónap? Akkor legyetek együtt ha mindketten készen álltok, nem kell ezt semmiféle dátumhoz, alkalomhoz kötni, úgy elveszti a varázsát.

Egyébként én nem mondtam el soha otthon, 5 éve vagyunk együtt már 20 éves is rég elmúltam, gondolom sejtik:D

2012. ápr. 7. 22:16
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
amit nem tud, nem fáj :) én sem szóltam neki, igaz én 18 voltam
2012. ápr. 7. 22:17
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondtam neki,hogy megtörtént.Kérdezte,hogy akartam e és hogy a párom nem erőszakoskodott-e.Ennyi.Számított rá,hogy úgyis megtörténik
2012. ápr. 7. 22:18
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mondtam el konkrétan. Amikor az első barátom először nálunk aludhatott, akkor már nem voltam szűz, de anyu akkor ült le mellém, hogy nem kéne beszélgetnünk? Zavarban voltunk mindketten, nem szoktunk ilyenekről dumálni, pedig jó a viszonyunk. :) Mondtam, hogy anyu mindent tudok, nem kell beszélgetnünk. :) Azért elmondta, hogy hol találok itthon óvszert ha kéne, aztán hagytuk is a témát. Nem volt még baki, pedig ennek már több mint öt éve és én ezt így éreztem jónak. :)
2012. ápr. 7. 22:19
 7/23 mmT ***** válasza:
100%

én előre tisztáztam vele, h ezt nem szándékozom megbeszélni vele

ha anyud kiakadt és meglepődött, zavarban volt, akkor lehet úgy van vele, h nem is akarja tudni a részleteket. akkor ne is eröltesd. nem követsz el bűnt azzal, ha nem beszéled meg vele. nagylány vagy már, és nem kell mindenhez anyu jóváhagyása.

2012. ápr. 7. 22:23
 8/23 A kérdező kommentje:
A hónapot csak azért írtam, hogy ne legyen fújjolás, hogy 2 hét után bújunk ágyba... másodszor pedig nem akarok vele "szemét lenni", hogy úgymond esetleg a házában vagyunk úgy együtt, pedig megtiltotta. Ez a cinkes, hogy olyan, mintha bűntudatot akarna kelteni bennem, ha csinálom legyen rossz érzésem, mert ő tiltja. Múltkor az ágyamon felöltözve feküdtünk, be volt ágyazva unokaöcsém beköszönt,erre anyukámnak ma mondta el, hogy fekve össze voltunk bújva és erre is kiakadt anyum... szóval nem tudom mit tegyek, elég kellmetlen így. Ha esetleg később szóba kerülne, hogy szűz vagyok( de már akkor nem lennék az) tagadjam le, vagy vállaljam fel?
2012. ápr. 7. 22:33
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

A szüleidnek semmi köze hozzá. Ez a Te döntésed, neked kell érezned, hogy mennyire érzed magad érettnek hozzá testileg illetve lelkileg. Ez a kettőtök dolga.

Én nem rég estem át ezen, és én elmondtam anyunak, és csak mosolygott, még azt sem kérdezte meg, hogy védekeztünk-e mert számára egyértelmű volt, hogy nem ejtettek a fejemre. :) Nagyon fontos egy ilyen kérdésnél a szülő-gyerek bizalom szerintem. :)

Sok sikert hozzá, dönts belátásod szerint, és ne görcsölj rá, hagyd, hogy minden történjen a megfelelő helyen és időben, és akkor egy gyönyörű emlék marad egész életed során. :)

17/L

2012. ápr. 7. 22:37
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Zárdába küldtek.Jaj elnézést az még középkorban volt! Drakuláné
2012. ápr. 7. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!