Hogyan reagáltak a szüleid, a mikor elmondtad, hogy nem vagy szűz?
Van egy tartós kapcsolatom(tudom nem hangzik hosszú időnek 5 hónap, de már sok mindent tudunk egymásról, megvan harmónia is és nagyon szeretjük egymást) jövő hónapban le szeretnék vele feküdni(ekkor leszünk 6 hónapja együtt), de édesanyámmal nem lehet beszélni a szexről, sajnos tabu téma és ma poénosan megkérdeztem, hogy szóljak-e neki, hogyha elvesztem, erre kissé kiakadt, illetve nagyon meglepődött. Nem tudom, hogyan fogadja majd, ha lefekszem a barátommal, nem szeretném, ha annyira kiakadna, hogy többet nem engedné, hogy feljöjjön hozzám.
(17/L)
Nem ide tartozik, de mindek kell időhöz kötni 5 hónap?% és ha akkor nem lesz kedved, vagy feszült leszel, muszáj lesz mert az az 5. hónap? Akkor legyetek együtt ha mindketten készen álltok, nem kell ezt semmiféle dátumhoz, alkalomhoz kötni, úgy elveszti a varázsát.
Egyébként én nem mondtam el soha otthon, 5 éve vagyunk együtt már 20 éves is rég elmúltam, gondolom sejtik:D
én előre tisztáztam vele, h ezt nem szándékozom megbeszélni vele
ha anyud kiakadt és meglepődött, zavarban volt, akkor lehet úgy van vele, h nem is akarja tudni a részleteket. akkor ne is eröltesd. nem követsz el bűnt azzal, ha nem beszéled meg vele. nagylány vagy már, és nem kell mindenhez anyu jóváhagyása.
A szüleidnek semmi köze hozzá. Ez a Te döntésed, neked kell érezned, hogy mennyire érzed magad érettnek hozzá testileg illetve lelkileg. Ez a kettőtök dolga.
Én nem rég estem át ezen, és én elmondtam anyunak, és csak mosolygott, még azt sem kérdezte meg, hogy védekeztünk-e mert számára egyértelmű volt, hogy nem ejtettek a fejemre. :) Nagyon fontos egy ilyen kérdésnél a szülő-gyerek bizalom szerintem. :)
Sok sikert hozzá, dönts belátásod szerint, és ne görcsölj rá, hagyd, hogy minden történjen a megfelelő helyen és időben, és akkor egy gyönyörű emlék marad egész életed során. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!