Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáltak a szüleid, a...

Hogyan reagáltak a szüleid, a mikor elmondtad, hogy nem vagy szűz?

Figyelt kérdés

Van egy tartós kapcsolatom(tudom nem hangzik hosszú időnek 5 hónap, de már sok mindent tudunk egymásról, megvan harmónia is és nagyon szeretjük egymást) jövő hónapban le szeretnék vele feküdni(ekkor leszünk 6 hónapja együtt), de édesanyámmal nem lehet beszélni a szexről, sajnos tabu téma és ma poénosan megkérdeztem, hogy szóljak-e neki, hogyha elvesztem, erre kissé kiakadt, illetve nagyon meglepődött. Nem tudom, hogyan fogadja majd, ha lefekszem a barátommal, nem szeretném, ha annyira kiakadna, hogy többet nem engedné, hogy feljöjjön hozzám.

(17/L)

2012. ápr. 7. 22:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segítettetek, és mostmár úgy vagyok vele, hogy sodródom az árral, ha majd ki kell derülnie, úgyis ki fog, addig meg minek feszegetni a témát. Végülis nem az én hibám, hogy ő nem akar a szexről beszélgetni.
2012. ápr. 7. 22:46
 12/23 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem az anyukáknak természetes elmondani. Én 18 és fél voltam, mondjuk én mindent megbeszéltem anyuval, szóval nem volt gond, én csak így tudtam elképzelni. Ha anyukád régimódibb (ami nem baj!) akkor vele kissé légy óvatosabb.

Emlékszem, leültem anyu mellé, és elkezdtem, hogy -ugye tudod, mit akarok mondani? Mivel egy éve volt barátom, és anyu ismer is, tudta rögtön. Kérdezte, milyen volt, mennyire fájt, mennyire maradt szép élmény? Mondtam, hogy számomra igaz fájó, de gyönyörű emlék maradt. Erre mosolyogva annyit mondott: örülök neki, ez a lényeg :)

Ja, és neki sem jutott eszébe, hogy a gumiról kérdezzen, hiszen ő nevelt fel, tudta, mire tanított.

A barátomnak nem volt ilyen szerencséje... az ő anyja leordította, és azzal gyanúsította, hogy biztos ment a farka után, és én meg biztos el akarom magam vetetni, és biztos gyereket akarok csináltatni :D

Megjegyzem, nem volt célom...8 évre rá szültem neki, mikor már rég a férjem volt.

Kívánom, hogy szép emlék maradjon, ha a barátod figyelmes, akkor nem lesz semmi gond :)

2012. ápr. 7. 22:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó kívánságot!:) A barátom nagyon figyelmes, anyum pedig, ha megtudja, akkor max annyi fog benne lezajlódni, hogy ezzel már úgysem tud mit kezdeni, legrosszabb esetben is bele kell törődnie.
2012. ápr. 7. 22:55
 14/23 anonim ***** válasza:

Sok mindent nem tud tenni ellene, mert ha tiltja is, megtehetitek máshol, ha ez zavarja akkor meg csak a saját idegeit őrli fel.

Amúgy én sosem jelentettem be egyértelműen. Amikor barátnőm egyszer jött át, anyám csak megkérdezte, hogy ugye gondolunk a védekezésre. Nekem pont a zsebemben volt egy doboz óvszer, azt felmutattam. Erre a válasz egy egyszerű "Oh, akkor jó" volt. Ez kb felért egy bejelentéssel.

22F

2012. ápr. 7. 23:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

az én anyum mondern gondolkozású, de ha a szexről van szó nagyon maradi.

18 évesen veszítettem el. akárhányszor felhívtam hozzánk a barátomat, mindenféle ürüggyel benyitott a szobába, hogy hozott sütit, nézzük meg az új táskáját stb. volt, hogy kihívott csak azért hogy a fülembe suttogja hogy nehogy merjünk szexelni.

az lett az eredménye hogy akkor hívtam fel a barátomat ha megtudtam hogy el fog menni otthonról, vagy miután ránk nyitott (kiszámítottam h kb. félóránként nyit be), villámgyorsan egymásnak estünk és lebonyolítottuk a földön, mert az ágy nyikorgós :D).

de többnyire inkább akkor szexeltünk ha náluk voltunk. az ő anyja egyszer meghallotta hogy nyikorog az ágy, és utána csak annyit mondott a fiának hogy reméli hogy védekezünk. tehát ő totál normálisan állt hozzá a dologhoz.

anyám úgy tudta meg az egészet, hogy egyszer veszekedtünk és valahogy kicsúszott a számon.

annyit reagált hogy sejtette.

mondjuk akkor már nem számított, mert már külön lakok tőle.

21/L

2012. ápr. 7. 23:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát izé... én nem éreztem úgy, hogy ezt így konkrétan közölni kell a szüleimmel. Amikor már régebb óta jártunk a barátommal, akkor anyukám rákérdezett, hogy "és hogyan védekeztek?", jujj, abba nagyon belepirultam, akkor anyukám csak nevetett, hogy "nehogy már azt hidd, hogy azt gondolom, hogy sakkozni jártok össze" :) Na, kb. ennyi volt erről a kommunikáció, nyilván ha lett volna valami überfontos kérdésem, azt megkérdeztem volna anyutól, de azt egyáltalán nem gondoltam, hogy közölnöm kellene vele, hogy megtörtént a dolog.
2012. ápr. 7. 23:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem mondtam el. Nem éreztem úgy, hogy be kellene számolnom. Idővel rájött egyedül is. De szerencsére nem kiakadós.
2012. ápr. 8. 00:34
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

ahogy anyád szexuális élete sem tartozik rád, úgy a tiéd sem rá

miért vársz anyádtól jóváhagyást? bizonytalan vagy?

2012. ápr. 8. 01:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem már csak apám élt, amikor elvesztettem, nem mondtam el neki, de rájött abból, hogy már nem betétet, hanem tampont használok. (előtte nem tudtam tampont használni és tudta, mert váratlanul megjött egyszer és nem bírtam tampont használni, azt meg ő kérte az egyik kolléganőjétől nekem) Rákérdezett, én meg mondtam, hogy igen, már nem vagyok az. Nem volt semmi reakciója.

22/L

2012. ápr. 8. 08:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Én már válaszoltam, de ha nem zavar egy érdekes sztorit még leírnék. A bátyám még ősidőkkel ezelőtt mikor gimis volt járt egy lánnyal. 3-4 évig jártak és a lány anyja az én anyukámnak mesélte, milyen szépen alszanak egymás MELLETT a fiatalok :D anya csak mosolygott, nem akarta elkeseríteni az anyucit, hogy bátyám már rég répázza a lányát :D 3-4 év alatt ez természetes. De az anya váltig meg volt győződve, hogy szűz a lánya. (Megjegyzem a csajszi eléggé nagy ribi lett később...)
2012. ápr. 8. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!