Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen költözetek össze...

Hány évesen költözetek össze a párotokkal és a szülők h reagáltak rá?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 22:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első tényleg igazán hivatalosan is összeköltözésem tavaly volt, amikor már a 27-et is betöltöttem. Mondanom sem kell, nem volt semmi extra családon belül belőle. :) (Bár örültem volna, ha Anyum is megismeri a mostani Szerelmemet :(.)
2011. máj. 24. 23:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam, a párom pedig 24. (És ennek már 18 éve) :)

A család normálisan reagált, nem volt ellenvetésük, mivel előtte fél évig együtt jártunk.

2011. máj. 24. 23:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
én 20 évesen költöztem a páromhoz. De előtte már szinte mindig nála aludtam. Aztán átmentünk anyumékhoz bejelenteni h odaköltözöm, akkor kicsit meglepődtek, de aztán nem volt semmi belőle - se örömünnep,se vita, szóval csak úgy simán elfogadták. Most 3éve már itt lakom. Mondjuk nem volt nagy elválás,mert anyumék nagyon közel laknak,szinte naponta találkozunk.
2011. máj. 24. 23:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm 18 én 22 voltam mikor összeköltöztünk, nem volt probléma, mert amúgy is egész nap együtt voltunk.
2011. máj. 24. 23:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 19, ő majdnem 24 volt de ekkor hol náluk, hol nálunk laktunk. Aztán ez ment úgy 2 évig, majd albérletbe költöztünk ideiglenesen (nem szeretjük kidobálni az ablakon a pénzt de már otthon sem akartunk lenni) így 1 év múlva családi házba tudtunk férjemmel költözni a szülői háztól 20 km-re. :):):) Így a legjobb.

23N/27F

2011. máj. 24. 23:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen, nem voltak elragadtatva a szüleim, mert a párom külföldi volt, ráadásul fekete, én költöztem ki hozzá, így még csak szemmel sem tudtak tartani. De mára megbékültek a helyzettel, szeretik a párom és az unokákat :)

34N

2011. máj. 24. 23:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 18, Ő 20. Édesanyám mindenben támogatott. Nagyon jól kijövök vele, szinte a barátnőm, de az együttélés nem ment már nagyobb koromban. Azóta erősödött meg igazán a kapcsolatunk, amióta különélek.
2011. máj. 24. 23:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
20 éves voltam, a párom 26. Mivel egyik nap gondoltam egyet és elköltöztem 250 km-re az otthonomtól egyedül,ezért a szüleim kifejezetten örültek neki amikor megismerkedtem a párommal és 5 hónap után összeköltöztünk. Így legalább biztonságban tudtak :)
2011. máj. 24. 23:39
 9/15 anonim ***** válasza:
én 20, a férjem akkor 22 volt... 1 hónap után felköltözött hozzánk (a szüleimnél laktunk)... abszolút jól fogadták, semmi probléma nem volt.
2011. máj. 25. 06:46
 10/15 anonim ***** válasza:
én 22/L a párom 28/F. Egyik éjszaka szüleimmel össze vesztem és vonatra szálltam,egy hétig nem kerestek, majd felhívtak, hogy mikor megyek már haza. Ekkor közöltem velük, hogy hamarosan a többi dolgaimért. Tudomásul vették. Azóta hetente 1-2 napot találkozunk, hol ők jönnek, hol mi megyünk. A kapcsolatunk sokkal jobb lett. Soha nem fogom megbánni ezt a hirtelen döntést.
2011. máj. 25. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!