Hány évesen költözetek össze a párotokkal és a szülők h reagáltak rá?
18 évesen egyetem miatt elköltöztem otthonról,albi,párom hozzámköltözött idővel (de fokozatosan...csak 1 fogkefe,pizsi,apróságok,pár váltás ruha,aztán áthozott mindent szinte észrevétlenül)
Már össze voltunk költözve mire mi magunk ráeszméltünk,szülők nem szóltak egy rossz szót se,csak párom mamája,hogy azért legyünk gyakrabban náluk:)
Én 17 évesen (akkori párom 24 volt akkor). Igazából anyut egyáltalán nem lepte meg. Nem csak azért, mert komoly volt a kapcsolat, hanem, mert tudja, milyen vagyok. Nekem ez a kapcsolat olyan volt, amire sokan csak jó pár évvel később érnek meg.
De igazából számomra ez valahol természetes volt, hiszen anyu is 18 volt, mikor elköltözött otthonról, a húga 17, szóval nálunk ez természetes, hogy a nők érettek és hamar kirepülnek a "családi fészekből".
21 évesek voltunk.
viharos nagy szerelem, aztán 1 hónap után azt veszem észre, h tele a szekrény a ruháival :D
mivel akkor már rég nem anyummal éltem így csak szimplán örült, mert nagyon szimpi volt neki a párom. ez a mai napig így van.
Nálunk magától alakult így, elente csak sokszor itt aludtam, mert ő egyedül volt, szép nayg lakás, elfértünk, nem zavartunk snekit, minket se zavrt senki. Aztán egyre több cucomat áthoztam, mert így volt praktikus. Aztán megvolt az eljegyzés is és már csak délután látogatóba mentünk haza néha. Soha nem mondtam, hogy na, anyu én elköltözöm, szerintem így jobb volt. Még mindig van otthon pár cuccom, szépen lassan folyamatosan elhozom őket majd.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!