Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáltak a szüleid, a...

Hogyan reagáltak a szüleid, a mikor elmondtad, hogy nem vagy szűz?

Figyelt kérdés

Van egy tartós kapcsolatom(tudom nem hangzik hosszú időnek 5 hónap, de már sok mindent tudunk egymásról, megvan harmónia is és nagyon szeretjük egymást) jövő hónapban le szeretnék vele feküdni(ekkor leszünk 6 hónapja együtt), de édesanyámmal nem lehet beszélni a szexről, sajnos tabu téma és ma poénosan megkérdeztem, hogy szóljak-e neki, hogyha elvesztem, erre kissé kiakadt, illetve nagyon meglepődött. Nem tudom, hogyan fogadja majd, ha lefekszem a barátommal, nem szeretném, ha annyira kiakadna, hogy többet nem engedné, hogy feljöjjön hozzám.

(17/L)

2012. ápr. 7. 22:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
16 voltam mikor összejöttem a 24 éves barátommal. Nem kellett mondanom nekik semmit, sejtették, hogy előbb-utóbb úgy is meg fog történni a dolog. Igazából azóta sem volt szó róla. 2 éve vagyunk együtt, tudják nagyon jól, hogy nem csak fogjuk egymás kezét.
2012. ápr. 8. 14:01
 22/23 anonim ***** válasza:

Pucéron kergetett apám, mikor elkapott, nagyon elvert :(

19 n

2018. márc. 27. 01:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát az én szüleim arra reagalnak furán ,hogy még az vagyok 😊

Meg amugy még sokan ,de nem tartozik senkire az én életem.

26L

2019. júl. 29. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!