Elmondtad a párodnak, hogy nem szereted az anyját?
nem mondtam el, de leszűrhető volt.
sajnos az anyósom az a típus, hogy az ő fia tökéletes, hozzá egy nő sem érhet fel, neki senki sem jó. ezt többféleképpen a tudtomra adta.
bizony mondom, én mindig tisztelettudóan viselkedtem az anyjával, soha egy rossz szót nem mondtam neki, ennek ellenére pár hónap járás után én voltam a köcsög. rafkósan csinálja az öreglány, mert a szemembe általában mézes-mázos, de van amikor elgurul a gyógyszer, és ott köt belém, ahol tud.
na, itt mondtam azt, hogy akkor a minimális vagy annál kevesebb mértékű kapcsolattartás a részemről innentől ON.
hála a jó égnek egy percet nem kellett vele élnem, de ha később, neadjisten így alakulna, előbb mennék a Blahára az aluljáróba csövesnek, mint vele egy lakásba.
a tisztasággal, higiéniával a kedves mama is eléggé hadilábon áll. és ami a legrosszabb, h nem csak a lakást, hanem a saját testét illetően is. szerencsére a párom a neveltetés ellenére sokkal igényesebb mint az édesanyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!