Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmondtad a párodnak, hogy...

Elmondtad a párodnak, hogy nem szereted az anyját?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy akik nem szeretik az anyósukat, anyósjelöltüket, azok elmondták-e a párjuknak? Mit szólt hozzá?

2012. aug. 28. 12:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az ő háza, így nem szólom meg semmiért, nem veszekszem vele, és ha megkér valamire, akkor azt megcsinálom. Én szép csendben szeretnék összepakolni és elmenni egy albérletbe, de félek, hogy a párom hogyan fog reagálni.
2012. aug. 28. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen elmondtam, és azt is, hogy a továbbiakban ne nagyon várja, hogy nyitok a kedves mama felé. Elfogadta, tudja hogy milyen az anyja. Nem bántom, de nagy ívben teszek rá. Egyszerűen nem érdekel, hogy mit papol, meg sem hallom. Kész. Egyszer majd csak rájön, hogy feleslegesen beszél....
2012. aug. 28. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Így nem mondtam ki, de a történésekből leszűrte. Ő sem majmolja az anyját, tisztában van annak hiányosságairól. Egy városban lakunk, nem lógunk egymás nyakán. Arra a pár órára meg ki lehet bírni.
2012. aug. 28. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:

nem mondtam el, de leszűrhető volt.

sajnos az anyósom az a típus, hogy az ő fia tökéletes, hozzá egy nő sem érhet fel, neki senki sem jó. ezt többféleképpen a tudtomra adta.

bizony mondom, én mindig tisztelettudóan viselkedtem az anyjával, soha egy rossz szót nem mondtam neki, ennek ellenére pár hónap járás után én voltam a köcsög. rafkósan csinálja az öreglány, mert a szemembe általában mézes-mázos, de van amikor elgurul a gyógyszer, és ott köt belém, ahol tud.

na, itt mondtam azt, hogy akkor a minimális vagy annál kevesebb mértékű kapcsolattartás a részemről innentől ON.

hála a jó égnek egy percet nem kellett vele élnem, de ha később, neadjisten így alakulna, előbb mennék a Blahára az aluljáróba csövesnek, mint vele egy lakásba.

a tisztasággal, higiéniával a kedves mama is eléggé hadilábon áll. és ami a legrosszabb, h nem csak a lakást, hanem a saját testét illetően is. szerencsére a párom a neveltetés ellenére sokkal igényesebb mint az édesanyja.

2012. aug. 28. 22:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Elmondtam. Nem volt nagy durranás, az ő anyját senki nem szereti.
2012. szept. 2. 15:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Utólag is köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 6. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!