Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet a párodnak mondani, hogy szereted?
Figyelt kérdés
Ha férfi vagy? Megvárod, míg a lány mondja először?2010. nov. 16. 20:39
2/8 anonim válasza:
Ha férfi vagy, jobb, ha a csaj mondja ki előbb. Nem kell odavetni magad, mint valami pincsikutya, hogy oké a tied vagyok, megfogtál (még ha úgy is van), elég éreztetni. Aztán ha színt vallott, akkor jöhetsz te is, de csak óvatosan.
3/8 anonim válasza:
"Normális
embereknek tovább tart kimondani, hogy szeretlek. Első lépcső, mikor
azt hiszed, hogy azt hiszed. Aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszed,
hogy tudod. Aztán jön az, mikor tudod, hogy tudod, de nem tudod kimondani. És akkor következik az, amikor tudod, hogy tudod és már nem
bírod visszatartani." /How I met your mother/
hát, amikor már nem tudod visszatartani.
4/8 anonim válasza:
miez a BŐDÜLETES BAROMSÁG h a csajnak kell először mondania... lehet h most ezért mindenki bszgatni fog,h mien régies vagyok de nemérdekel, a pasi mondja ki elöbb, én miondig megvárom, pont, h a csajnak nem szabad odavetnie magát, am meg amikor már nembírod ki h ne mondd:)
5/8 anonim válasza:
csajnak kell kimondania előbb.
hogy miért? egyszerű.
ha a csaj kimondja, de a csávó még nem szereti, nincs semmi gáz.
de ha a csávó kimondja és a csaj még nem érez úgy, akkor az a kapcsolat bukta.
6/8 anonim válasza:
és akkor mindannyian a másikra várunk ahelyett, hogy már sokkal előbb kimondanánk? mert én is a pasira várok, de azért 2-3 hónap után már nem tudom visszatartani és kimondom..
7/8 anonim válasza:
ha a csaj még nem érez úgy és a csávesz kimondja z ott miért bukta? nemkell állandóan a nemlétező alfahímségeteket bizonygatni!! annyira bírom bsszameg h bonyolítani kell a világ legtermészetesebb dolgát a szerelmet.. csak érzi a másik a másikon h ugyanúgy éreznek és aszerint is mondja ki.ittapont
8/8 anonim válasza:
Bármikor mondhatod, amikor őszintén úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!