Milyen bogara, vagy szokasa van a parodnak, ferjednek, amit elviselsz neki, mert szereted?
Az én férjemnek nem sok van olyan amit nagyon nehezen viselnék csak a makacssága,hogy néha mikor olyanja van kitart a hülyeségei mellett.De azért rövid időn belül be szokta látni ha nincs igaza.Ami meg nem közös érdeklődési körünk azt meg a haverjaival beszéli meg nem velem.Pl:filmek,én nem szoktam tv-t nézni csak nagyon ritkán,nem is érdekel,de nem is traktál vele mert tudja,hogy hidegen hagy.Mi már ahhoz túl régóta vagyunk együtt,hogy olyasmit hallgassunk el a másiktól amire nem vagyunk vevők,ez csak a kezdeti udvariaskodás,de nem tart sokáig.Akkor van gond,ha nagyobb fontosabb dolgokban csinálja ez valaki,hogy elhallgatom elviselem tőle mert szeretem.Szerintem jobb az őszinteség egyenesség,sok konfliktustól lehet megkímélni magunkat,és kiderül valóban egymásnak vagyunk-e teremtve.Mert bizony van ami rövid távon csak bosszant,hosszú távon meg az életünket keseríti mérgezi.Szerintem ami fáraszt bennünket azt nem kell meghallgatni ezerszer,meg lehet mondani a másiknak,hogy ez engem nem érdekel.
Persze egy jó harmonikus kapcsolatban az érdeklődési kör hasonló,hasonlóan gondolkozunk dolgokról.Amiben meg különbözünk az külön űzzük,nem kényszerítjük a másikra.
A lényeg,hogy a fontos dolgokban egyet értsünk,egy hullámhosszon legyünk.Ezekben nem szabad sosem színlelni,mert az nem vezet jóra.
Szerte szét hagyja a levetett ruháit, jövet menet szellent, és a reggeli kávézásom közbe akar orálisan sexelni, emellett amiből eszik vagy iszik azt sose teszi be a mosogatóba, ott hagyja ahol evett. Ha véletlenül kenyeret vág, nem törli le a morzsát. A kádat sose mossa ki maga után, egyszóval trehány.Nagyon szeretem őt, és ezeket senki meg nem mondaná róla, egy végtelenül kedves, jólelkű a sexben kissé perverz pasi.Órákig beszél az autókról, és imádja a régi filmeket..Ilyennek szeretem a hibáival együtt. A kádat morogva kitakarítom, a ruháit morogva összeszedem,a szellentésen már csak nevetek.. a kávémat megiszom és sex...mindenbe benne vagyok...mert szeretem őt.
Nekem is vannak hibáim, s ő is elnézi.
:))
Mi sem most tartunk a kezdeti udvariaskodos korszaknal, de neha folyik belole a duma, es hat nem mondom neki, hogy fogd be mar, csak neha, de igazabol hianyozna ha nem mondana annyit:)) nalunk megy meg a bofoges, attol maszok falra:P de hat, mindenkinek vannak hibai:D
Hát a jövet menet szellentés engem a falra mászat...de nem zavarja,még rá is segít hogy hangosabb legyen.Böfi dettó.
nagyon hangosan beszél és nagyon sokat.Mindenkinél okosabb és ezt a folyamatos mindenbe belemagyarázással fitogtatja.
Messzemenőkig rasszista,gyűlölködő.Hirtelen indulatú,rengeteget ordít velünk.
És állandóan "szopatna"... én már elég nehezen viselem,főleg mert kevés dologgal tudja ellensúlyozni.
Nálunk az, hogy a férjem szerinte sosem hibázik, mindig annyira okos akar lenni :)
Először nagyon idegesítő volt, de most már csak nevetek rajta és egy jól van akkor-ral elintézem :)
Nekem is vannak bogaraim, amit ő is simán elvisel, tehát nem érzem úgy, hogy nekem teher lenne ugyanez.
:)) jaaaj az az okoskodaaaas nalunk is a parom a legokosabb ember a vilagon, es o "elore megmondta"-mindig :))
en is egy "jol van"-nal elintezem :)) olyan kis okos:D
koszi a valaszokat:D
-amikor gugyog a macskanak.. 0-0
-amikor beleteszi egy mondatba 3x, hogy 2nem tudja megerteni"... (AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!)
-amikor PC nyelven magyaraz...(?????)
-amikor reggelire porkoltet eszik rizzsel (...)
-amikor ugy fogja az evoeszkozt mint egy ovodas, marokra!
-a ruhat nem BELE teszi a szennyestartob, hanem kozvetlenul MELLE :(
kb. ennyi...
de azert szeretem a kis pofijat <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!