Milyen bogara, vagy szokasa van a parodnak, ferjednek, amit elviselsz neki, mert szereted?
Fú csajok ez már undorító amiket leírtatok.
Én úgy tökön rúgnám az ilyen állatot,hogy többet még csak gondolni sem gondolna a szexre.
Pfúj,sosem élnék együtt egy ilyennel.
Hát pedig jó pár éve házasságban élek,3 gyerekünk van.
De a férjem tud normálisan viselkedni itthon is nem csak ha mások látják.És ez alatt nem azt értem,hogy nem szellent nem böfög vagy egyebek,de lehet azt is kulturáltan.Tekintettel van ránk a családjára minden téren,mindig mi vagyunk neki az elsők a legfontosabbak a gyerekek és én.Ugyan olyan figyelmes mint rég amikor megismertem,udvarol bókol kedveskedik minden nap,néha virágot hoz segít ha szükség van rá.A szex az nálunk úgy működik ha mindkettőnknek van kedve hozzá,nem önző e téren sem.Nem okoskodik feleslegesen,nem akar feltétlen mindent jobban tudni másoknál.Udvarias,előzékeny,jószívű sokszor túlságosan is.Nagyritkán felemeli a hangját,de maccsa sincs mellettem,ezzel nem is nagyon próbálkozik,vagy ha igen hamar feladja.A konyhába viszont jobb ha nem teszi be a lábát csak enni,de ezt nem is bánom.Rendetlen,mondjuk emiatt kap eleget,de nem sok változás van e téren.Ha rászólok a szennyes tartóba teszi a szennyest nem mellé.Néha még port is törölget.Nekem az a legfontosabb,hogy imádja a gyerekeinket és engem is.Én is Mi is Őt.
Én a reggeli kávás vagyok!Egyetértek az előzővel, érdemes, bizony'
Az enyém is csókkal ébreszt, s a lábam csókolgatjam,egész este összebújva simogat, s amikor segíteni kell, szívesen teszi.A sexet pedig nem önző módon erőszakolja ki, hanem úgy tesz, hogy neked is legyen kedved hozzá, csak épp hülye bogarának tartom, hogy ez pont kávézáskor jön rá mindíg. (A kérdés pedig ugye ez volt, nem az hogy dicshimnuszt zengjünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!