Milyen bogara, vagy szokasa van a parodnak, ferjednek, amit elviselsz neki, mert szereted?
Figyelt kérdés
Vannak olyan apro dolgok, melyek kezdetben nem tunnek fel, de telik az ido s egyre inkabb idegesit, megis mosolyogva turod a parodnak mert szereted...Az en parom pl allandoan kulonbozo elmeleteket gyart es mondd el nekem, a biologia (szak)nyelven ami mindig lefaraszt, de nincs szivem mondani, hogy ne csinalja...:P vagy amikor a kedvenc filmjeirol beszel, szakertelemmel:D en meg allandoan dudolaszok neki, szegeny neha alig birja:)) gondolkodom, de meg biztosan rengeteg ilyen dolog van, Nalatok?2009. aug. 22. 14:15
21/21 anonim válasza:
Széthagyja a ruháit, behozza a szobába az innivalót és elfelejti kivinni a poharat, szóval elég rendetlen:) Én meg pakolok utána, de csak mosolygok rajta:) Persze azért szóvá teszem neki és Ő kedvesen mosolyog és egy "bocsi, Cicám"-mal elintézi. Szeret halogatni dolgokat, mindíg, mindenre "majd"...:) Eltervezte, hogy fogyni akar, de még nem kezdte el, csak mindíg mondja, ez is a majd kategóriába tartozik:) Mondjuk én szeretem, hogy olyan mackós:) Gyuszkó-mackó lett a beceneve:) Szeret lustálkodni:) Na azért sokat segít is!:) Volt, hogy magától beállt a mosogató elé és elmosogatott, segített rendetrakni a lakásban, segít megteríteni, stb. Alaptermészete nyugodt, de néha ő is zizi lenni és olyankor kicsit bemorranok:) Neki is vannak olyan dolgai, hogy pl. akkor akar velem együtt lenni... amikor nem alkalmas valamiért, néha csinál fura dolgokat, ami kicsit zavar, de elnézem neki, mert szeretem:) Néha annyira lusta, hogy még arra is engem kér meg, hogy vegyem le a zokniát, mert ő fáradt... Ezen is mindíg mosolygok:) Cserébe ő is eltűri az én szokásaimat és nagyon figyelmes, tényleg ott van, ha szükségem van rá, segít, ha kell, stb. Szeretem a hibáival együtt, mert a hibái teszik Őt azzá, aki:) Úgy is mondhatnám, hogy örök gyerek, de természetesen ha kell, akkor komoly:) Bocsi, hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!