Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondtad utoljára a párodnak, hogy szereted?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 07:04
2/26 anonim válasza:
Lehetőleg minden alkalmat megragadok rá. Olyan rövid az élet, nem akarom, hogy úgy múljon el, hogy nem mondtam ki, vagy nem tettem meg dolgokat, amiket szerettem volna. :) Egyébként ő is sokszor mondja nekem. Tudjuk amúgy is, de nem csak érezni, hallani is jól esik. :)
4/26 anonim válasza:
Tegnap este, nagyon nagyon nagyon sokszor. De egyébként nap mint nap és olyan jólesik, amikor tulajdonképpen nem is csinálunk semmit, csak egymáshoz bújva filmezünk és egyszercsak suttogja, hogy imádlak... én is annyira de annyira imádom őt :)
5/26 anonim válasza:
Én tegnap este:D
De szerintem nem kell túlzásba vinni ezt a szeretlek-et. Mert ha mindennap elmondod 100szor az olyan monotonná válik. A legjobb az ha érezni lehet nem kellenek hozzá szavak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!