Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom utoljára novemberben volt lannyal, és márciusban volt vért adni, és nem mondtáj h vmi baja lenne, akkor nincs gond, ugye?
Gumi...
De szerintem túlaggódod.
Ez mókás. Nem bízol a párodban, azon parázol, hogy HIV-fertőzött, és gumi nélkül szexelsz. A háromból egy is elég nagy baj lenne.
Mellesleg a fertőzést nem csak lánytól kaphatta el, fiútól is, vagy tűtől stb. :)
Nemcsak drogokkal terjed tű útján a vírus, ezt sajnos tudni kell, mivel nem lehet tudni, hol éltek, ezért azt sem tudom, realitás-e.
Számtalan más baja is lehet, amit a vérvétel esetleg nem mutat ki. Döntsd el, bízol-e benne, mert ez így tényleg gáz. Egyébként meg a gumin nincs felső korhatár (huszonévesek is nyugodtan használhatják).
Hát én alapból nem kavarok, ill kavaok, de nem fekszek le olyannal akiről nem tudom biztosan h. nem egészséges.
Egyszóval vagy túl hamar neki adtad magad, vagy csak oltári peches a srác mert képtelen vagy bízni benne. Ez utóbbit had ne méltassam.
Nem lesz bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!