Lehet gond abból ha másfél év alatt 2 császárom lesz? novemberben császárral szültem és most megint terhes vagyok és azért izgulok hogy mi baj lehet abból hogy fél év elteltével estem teherbe.
értem de akkor esetleg ha megreped még mindig megcsászározhatnak de amúgy nem ragaszkodom a hüvelyi szüléshez...nekem a császár nem volt rossz!
inkább csak az érdekelne hogy ilyen esetben éri-e valamilyen hátrány a második babát
nyilván vitaminokat és mást megint csak szedek
természetesen meg fogom kérdezni amint eljutok hozzá is de nem véletlenül itt kérdezősködök
a doki 10.000-ért fog válaszolni rá és persze nem is most rögtön...
ezért kérem aki értelmes választ nem tud adni a kérdésemre az ne pazarolja az energiáit ilyen nesze semmi fogd meg jól válaszokra köszi
Nem tudom hogy értelmes válasz lesz e számodra amit írni fogok, de leírom röviden barátnőm történetét:
2010. februárjában szültünk egy napon, mindketten császárral. Most 9-én volt 16 hónapja.
Barátnőm most 7-én életet adott második gyermekének... Az első kislánya 7 hónapos volt, mikor újra teherbe esett. A kicsi teljesen egészséges, a terhesség alatt semmi probléma nem volt. Nagyon jól viselte barátnőm. A szülés 39 hetesen indult be fájásokkal, néhány óra alatt szépen kitágult, eltűnt a méhszáj, de a baba nem helyezkedett be, így ismét megcsászározták. CSAK a babán múlott a 2. császár, merthogy az előző műtét hegével végig minden rendben volt. A vajúdás alatt sem vékonyodott el, tehát ha a baba beilleszkedett volna, természetes úton születhetett volna meg. Viszont barátnőm sokkal jobban viselte ezt a 2 császárt, mint az elsőt.
Terhesség alatt ő is szedte a terhes vitamint, de nem mondta, hogy bármilyen extra vitaminigénye lenne a szervezetének a kis korkülönbség miatt.
köszönöm neked! hasznos volt bizony! megnyugodtam!
remélem én is hasonlóan járok mint ő!
van rá remény hogy addigra elég jól bírja majd a hegem mert a varratot se tudta rendesen kiszedni annyira benőtt teljesen leizzadtunk mindketten és nagy küzdés árán is maradtak benn fonalak szóval elég gyorsan hegedek és az uh-on is azt mondta hogy nagyon jól néz ki bebűlről is
Kedves kérdező!
A válasz, amire ilyen unintelligens módon reagáltál, a lehető legjobb volt, amit valaki adhat egy ilyen buta kérdésre.
Vagy szerinted itt bárki is látatlanban, laikusként meg tudja neked mondani, hogy mi fog történni? Nekem 2 ismerősöm is szült többszörös császárral. Az egyiknek ki kellett venni utána a méhét, mert szétrepedt, a másiknak meg semmi baja nem lett, a harmadik babát is kihordta, igaz korai császár volt eleve betervezve.
Az SZTK-ban is rendel orvos, az is megmondja neked, hogy mi várható, még fizetned sem kell érte.
kedves utolsó!
olvass vissza mielött okoskodni kezdessz!továbbra sem a császát/hüvelyi szülés probléma köre érdekel ahogy ezt a kérdésben megfogalmaztam!
ne oktass ki intelingenciáról senkit amíg a szövegértéseddel gond van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!