Lehet gond abból ha másfél év alatt 2 császárom lesz? novemberben császárral szültem és most megint terhes vagyok és azért izgulok hogy mi baj lehet abból hogy fél év elteltével estem teherbe.
Szia!
Az egyik csaj a fórumról (bocs, h így írom, de senki nem szereti a stílusa miatt) császáros szülés után 3 hónappal ismét terhes lett. Most fog szülni ismét császárral. Semmi gond a babával. Minden rendben van. Kicsit több vizsgálatra kell járnia, mert egyre többször figyelik a hegvastagságot, de amúgy minden ok.
Nálatok is minden rendben lesz! :)
Kedves kérdező!
Lássuk, tudok e olvasni. Ezt kérdezted: "Lehet gond abból ha másfél év alatt 2 császárom lesz?"
Ez a válaszom egy része:
Nekem 2 ismerősöm is szült többszörös császárral. Az egyiknek ki kellett venni utána a méhét, mert szétrepedt, a másiknak meg semmi baja nem lett, a harmadik babát is kihordta, igaz korai császár volt eleve betervezve.
Ebben mi nem volt a megfelelő? Hol láttál bármit is a hüvelyi szülésről?
Ja, hogy nem érted mit jelent a többszörös császár kifejezés... Ezek szerint nem az én szövegértésemmel van baj, hanem a tiéddel. A többszörös császár azt jelenti, hogy nem egy, hanem több alkalommal végeztek adott nőn császármetszést.
Kedves Kérdező!
Kicsit régen volt már, de pontosan ezért is lehet fontos, mert akkoriban lényegesen kevesebb dolgot tudtak vizsgálni (nem volt UH, stb.), mint most. Édesanyám a bátyámat, és engem pontosan másfél év és 2 hét különbséggel szült. Sem a terhessége alatt, sem utána nem mondták neki, hogy gond lehet, mert hamar jöttem én!
Ha abban az időben ez nem okozott problémát, akkor szerintem a mai lehetőségek mellett teljesen nyugodt lehetsz!
19 hkm
köszönöm a válaszokat végül az önjelölt tanárnéniktől függetlenül(akik innentől szóra se méltók) kaptam érdemleges választ a kérdésemre :-)
vagyis hogy a babának semmi plussz támogatásra nincs szüksége amiatt hogy az előző terhességemtől rövid idő telt el a heget pedig kicsit sűrűbben fogják ellenőrizni
ez a lényeg!
igen meg köszi!
ma voltam sztk-ban és a dokim nemhogy megrótt érte de kifejezetten örült...semmi baja nem volt a 6 hónappal!
írt fel utrogestánt a biztonság kedvéért és 1 hét múlva meglátjuk mekkorát nő a pocaklakó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!