Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran mondod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran mondod a párodnak, hogy szereted?

Figyelt kérdés
Mennyi idő telt el, mikor először kimondtad?
2017. nov. 24. 14:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Minden nap legalább egyszer.

És 36 óra ismerettség után mondtuk egymásnak először. 5 éve vagyunk együtt.

2017. nov. 24. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Heti 1-nél biztos nem gyakrabban. Nem akarom elinflálni ;)
2017. nov. 24. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Soha. Amikor ő mondja, akkor kényelmetlenül érzem magam az elvárástól hogy nekem is vissza kellene mondanom, úgyhogy vissza mondom, csak érjen már véget a kényszer pillanata.
2017. nov. 24. 15:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Ahányszor úgy érzem. Elég gyakran mondogatjuk, az évek során nem veszített a jelentéséből emiatt. :)

Két héttel az első csók után mondtuk ki, de már akkor évek óta szerettük egymást barátként.

2017. nov. 24. 15:54
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

A nők várják el ezeket, a kbaszott hollywoodi romantikus filmek miatt.

Megnézném a nagyszüleink, akik együtt éltek 30-60 éveket, valamelyikük haláláig, milyen gyakran mondták ki.

2017. nov. 24. 15:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Az én nagyszüleim pl nem éltek együtt halálukig egyik ágon se :D

Ne csináljunk már úgy, hogy régen mindenki örökre kitartott a másik mellett és élete végéig hűséges volt, ma meg mindenki kamuzik meg kihasználja a másikat meg elhagyja.

Egyébként párom nagyszülei pl elég gyakran mondogatták egymásnak, életük végéig :)

Mi is gyakran mondogatjuk, a párom mondta először "férfi létére", és gyűlölöm a romantikus filmeket :) Ettől még úgy érzem, akkor meg miért ne mondanám ki? :D

2017. nov. 24. 16:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Én eddig egyszer mondtam neki, ő nem mondta. :(

3 hónapja vagyunk együtt. Én minden nap mondanám, mert szeretem szóban kifejezni magam. De inkább nem mondom, amíg ő se. Emiatt én egyébként elég szomorú vagyok.

2017. nov. 24. 16:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Minél gyakrabban annál jobb, de gondolom ez alkati kérdés van aki csak felindult állapotban ritkán mondja, más meg mint egy puha takarót minden estén betakargat vele.
2017. nov. 24. 16:51
 9/15 anonim ***** válasza:

Naponta tobbszor irjuk/mondjuk, 3,5 eve egyutt, elso perctol.

Nekunk ennyi az igeny:-)

2017. nov. 24. 17:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Naponta többször oda-vissza, de nem köszönésként, jelentéktelenül, tényleges jelentéssel bír minden egyes szó. :) Az első perctől kezdve mondtuk, sosem játszottunk egymással. 10 éve együtt, 8 éve házasként. :)
2017. nov. 24. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!