Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mondod a párodnak, hogy szereted?
Minden nap legalább egyszer.
És 36 óra ismerettség után mondtuk egymásnak először. 5 éve vagyunk együtt.
Ahányszor úgy érzem. Elég gyakran mondogatjuk, az évek során nem veszített a jelentéséből emiatt. :)
Két héttel az első csók után mondtuk ki, de már akkor évek óta szerettük egymást barátként.
A nők várják el ezeket, a kbaszott hollywoodi romantikus filmek miatt.
Megnézném a nagyszüleink, akik együtt éltek 30-60 éveket, valamelyikük haláláig, milyen gyakran mondták ki.
Az én nagyszüleim pl nem éltek együtt halálukig egyik ágon se :D
Ne csináljunk már úgy, hogy régen mindenki örökre kitartott a másik mellett és élete végéig hűséges volt, ma meg mindenki kamuzik meg kihasználja a másikat meg elhagyja.
Egyébként párom nagyszülei pl elég gyakran mondogatták egymásnak, életük végéig :)
Mi is gyakran mondogatjuk, a párom mondta először "férfi létére", és gyűlölöm a romantikus filmeket :) Ettől még úgy érzem, akkor meg miért ne mondanám ki? :D
Én eddig egyszer mondtam neki, ő nem mondta. :(
3 hónapja vagyunk együtt. Én minden nap mondanám, mert szeretem szóban kifejezni magam. De inkább nem mondom, amíg ő se. Emiatt én egyébként elég szomorú vagyok.
Naponta tobbszor irjuk/mondjuk, 3,5 eve egyutt, elso perctol.
Nekunk ennyi az igeny:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!