Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is a szerelem? Hol kezdődik?
Figyelt kérdés
Költői kérdés, amit folytathatnék úgy: és a "szex vajon mi?"
Van egy partnerem, akivel tényleg csak "azért" járunk össze néha, de minden nap kommunikálunk cseten. Egyelőre nem vágyom rá, hogy minden nap velem legyen, és ő sem, valahogy úgy érzem az életvitelünk nem is férne össze. Viszont Ha rá gondolok, folyton melegséget érzek a szívem körül, és gyakorlatilag egész nap gondolok rá. Vele ébredek, vele alszom el gondolatban. Most úgy érzem, nem baj, ha nem tudunk sokat együtt lenni, elég az a tudat, hogy VAN nekem. A barátnőim szerint ez csak szexuális vágy és szerintük a kettőt gyakran össze lehet keverni. Lehet határvonalat húzni, hogy mi a vágy, és mi a szerelem? Van ennek definíciója? Körbe lehet határolni? Mit gondoltok, vagy nálatok mi az amit szerelemnek neveztek? Elmélkedős kérdés. Nem tanácsokat kérek, inkább egyéni meglátásokat, tapasztalatokat.
2017. nov. 20. 16:52
1/6 anonim válasza:
A korotoktól függ, milyen idősek vagytok?
2017. nov. 20. 17:27
2/6 A kérdező kommentje:
30 felettiek vagyunk. Tudom, épp ezért furcsa ilyen kérdést feltenni felnőttként, és most először fordul elő életemben, hogy nem tudom hova sorolni amit érzek, mert nem is voltam még hasonló kapcsolatban. Csak a hagyományos: Járunk, költözzünk össze stb.
2017. nov. 20. 17:44
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem nem lényeges hány évesek vagyunk, mert lehet valaki átéli a mindent elsöprő szerelmet már 17 évesen, de van akinek 50 évesen jön be a holtodiglan. De mikor nektek eljött, mit akartatok? Összeköltözni? Gyereket nemzeni? Vagy csak lenni a nagyvilágban? Elég volt, hogy csak van és létezik?
2017. nov. 20. 17:54
4/6 anonim válasza:
Bármi is ez, esélyes, hogy csúnya vége lesz, ha te érzel valamit, ő meg csak... El tud ez fajulni később és sz*r lesz, hogy nem viszonozza. Ha két ember komolyan akarja egymást, ott nem akadály változtatni az életvitelen. Most még jól hangzik ez a magyarázat.
2017. nov. 20. 19:13
5/6 anonim válasza:
Ha az jár a fejedben, hogy milyen jó lenne vele ébredni, meg szexelni, meg miket mondana a füledbe, és milyen jól néz ki meztelenül, akkor az vágy. Ha az jár a fejedben, hogy milyen jó lenne ezt vagy azt (ami mondjuk lehet totál érdektelen kis apróság is) megosztani vele, és vágysz a közelségére, hogy összebújjatok anélkül, hogy a szexre gondolnál egyből, akkor az valószínűleg inkább a szerelem felé tendál.
2017. nov. 20. 19:43
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Néha hétköznapi dolgokban is magam mellé képzelem. Pl. ha megkóstolok egy új ételt, a szájába adnám, hogy ő mit szólna hozzá, vagy nehéz, hétköznapi szitukban megkérdezném mit gondol erről... Vagy néha csak megyek az autóval és elképzelem, hogy mellettem ül, és beszélgetünk. Sokat képzelem magam mellé. Nagyon sokat gondolok rá. Túlságosan is sokat... Pedig még mindig azt érzem, nemi vágy, de nem tudom már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!