Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes lettem egy buszsofőrbe?

Figyelt kérdés
Egy héten kb négyszer vele megyek haza mármint azzal a busszal amelyiken o van és mindig amikor felszallok látom hogy örül hogy lát mindig mosolyog akárhányszor lát nem csak a buszon hanem az úton is. Ez mar több hónapja tart. Én mar szerelmes lettem bele jo lenne tudni hogy o mit érez irántam. Kiváncsi lennék mások velemenyeire is. 18/L

2017. nov. 19. 16:54
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
70%

Mosolyog, mert benne van a munkaköri leírásában.

Szerelem, pedig nem is tudsz róla semmit.Ő sem rólad, ne reménykedj, lehet, otthon várja az asszony, és a három gyerek.

2017. nov. 19. 17:00
 2/36 A kérdező kommentje:
Nem messze lakunk egymástól tudom hogy nincs felesége se gyereke. Ha benne van a munkakörében akkor másra miért nem mosolyog úgy ahogy ram szokott?
2017. nov. 19. 17:01
 3/36 anonim ***** válasza:
88%
Unalmas már.
2017. nov. 19. 17:04
 4/36 A kérdező kommentje:
Akkor miért olvasod el és írsz választ?
2017. nov. 19. 17:05
 5/36 anonim ***** válasza:
15%

Fura ìzlèsed van. Mifelènk a buszsofőrök bozontos szemöldökű bácsik, esetleg bajusszal, kopaszodva... Illetve nèhány nyüzüge fiatalabb. BuszsofőrNŐK meg mèg rosszabbak...

Amúgy ènekelj neki egy dalt:

"Öööööntsd nyakon a buszsofőrt buszsofőrt buszsofőrt (X3)

A kuplungra rálèp ès kiönt a WC

Öööööntsd nyakon a buszsofőrt (...)

2017. nov. 19. 17:20
 6/36 A kérdező kommentje:
Hat nálunk minden második buszsofor 30 év alatti kicsit izmos is rendes aranyos és nagyon helyes.
2017. nov. 19. 17:24
 7/36 anonim ***** válasza:
87%

Most addig írod ki az ezzel kapcsolatos kérdéseidet,amíg valaki végül megszán és helyetted megszólítja?

Vagy mégis mi a fazst vársz tőlünk?

2017. nov. 19. 17:25
 8/36 A kérdező kommentje:
-.- -.-
2017. nov. 19. 17:27
 9/36 anonim ***** válasza:
19%
A világ legrendesebb emberei, majd meglátod.
2017. nov. 19. 17:49
 10/36 anonim ***** válasza:
85%
Most tényleg mit vársz? Szálljunk fel veled a buszra, és mondjuk meg neki, hogy te félsz megszólalni?
2017. nov. 19. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!